CONSILIUL JUDEŢULUI Galaţi va avea un nou membru. CINE este viitorul consilier
Foto: Foto Corina Dobre

CONSILIUL JUDEŢULUI Galaţi va avea un nou membru. CINE este viitorul consilier
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

La aproximativ opt luni de când proaspătul liberal Cristian Dan Neicu şi-a dat demisia din funcţia de ales al Consiliului Judeţului, partidele au hotărât să numească un nou consilier în locul acestuia. Este vorba despre social-democratul Ionel Petrea, care activează în cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” şi care, în legislatura 2008-2012, a mai fost consilier judeţean.

Foto-arhivă "Viaţa liberă"

Validarea mandatului acestuia se va face joi, în şedinţa ordinară a aleşilor judeţeni, tot atunci urmând ca PSD-istul să depună şi jurământul, conform convocatorului de şedinţă făcut public de Consiliul Judeţului.

Deşi, la scurt timp de la demisia lui Cristian Dan Neicu, se vorbea despre faptul că locul acestuia va fi luat de un liberal şi chiar circulau informaţii potrivit cărora liderii PNL şi PSD negociau, în spatele uşilor închise, pentru acest fotoliu, întrucât liberalii şi social-democraţii din CJ au fost propulsaţi pe lista USL, iată că PSD-iştii sunt cei care au câştigat, cel puţin la prima vedere.

Ionel Petrea este născut pe 26 iunie 1963, este căsătorit şi are doi copii. Acesta activează, din februarie 1991, în cadrul Facultăţii de Inginerie, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, fiind, pe rând, preparator, asistent şi şef de lucrări, conform unui CV pe care social-democratul l-a făcut public în vara acestui an, când a candidat pentru şefia Municipalei PSD, dar care a revenit viceprimarului Florin Popa. În perioada 1988-1991, Petrea a fost inginer tehnolog în cadrul Secţiei Tratamente Termice, la Aerostar Bacău. Ionel Petrea este membru PSD din 1995.

Citit 2358 ori Ultima modificare Duminică, 22 Noiembrie 2015 18:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.