CANDIDAT la PRIMĂRIA Galaţi, Ciumacenco încă aşteaptă VALIDAREA Biroului Naţional PNL

CANDIDAT la PRIMĂRIA Galaţi, Ciumacenco încă aşteaptă VALIDAREA Biroului Naţional PNL
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Nicuşor Ciumacenco este candidatul PNL la Primărie, validat la nivelul judeţului, şi aşteaptă acum „binecuvântarea” Biroul Permanent Naţional al partidului.

„Propunerea a fost transmisă săptămâna aceasta. În general, e o formalitate, atâta timp cât există validarea în baza unui sondaj la nivelul judeţului. Sondajul a fost transmis către Bucureşti celor doi copreşedinţi, sunt şanse minime să nu se producă validarea şi la nivelul Biroului Permanent Naţional”, a declarat liberalul.

Ciumacenco afirmă că se simte susţinut în partid şi că atmosfera în interior este mult mai bună decât pare: „Există în partid oameni care din asta trăiesc şi cu asta se hrănesc, cu zvonuri, cu inventarea unor situaţii delicate. Nu există astfel de situaţii”.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru Consiliul Local, politicianul afirmă că nu va accepta pe listă orice nume. „Nu-mi doresc să fiu primar sau să candidez cu orice preţ. Nu voi face acest lucru, am dat dovadă că atunci când nu m-am regăsit într-o construcţie am preferat să-mi dau demisia, să plec, decât să fiu în acea construcţie de dragul de a fi. Eu consider că PNL nu doreşte să câştige Primăria municipiului Galaţi pentru a puncta o victorie şi pentru a fi apreciată la Bucureşti, ci doreşte să câştige Primăria cu un candidat care poate face acest lucru şi cu o echipă profesionistă, şi împreună să schimbăm lucrurile în bine pentru Galaţi. Eu nu-mi doresc să fiu o nouă dezamăgire pentru Galaţi”, a declarat Ciumacenco.

Citit 1828 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Noiembrie 2015 20:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.