CASAREA, mai anevoioasă decât INSTALAREA: Trei ani pentru a fi distruse nişte TOMBEROANE

CASAREA, mai anevoioasă decât INSTALAREA: Trei ani pentru a fi distruse nişte TOMBEROANE
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Trei ani sunt necesari pentru casarea unor tomberoane de colectare selectivă a gunoiului, cel puţin asta rezultă în urma unei hotărâri de Consiliu Local, aprobate la ultima şedinţă.

În 2014, ni se prezenta o situaţie conform căreia, de la implementarea sistemului ISPA - deşeuri, 170 de recipiente pentru colectarea selectivă a gunoiului au fost distruse, fie că acest lucru s-a întâmplat prin spargerea lor, fie prin incendiere.

La ultima şedinţă a Consiliului Local, aleşii au aprobat trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Galaţi a 72 containere tip Igloo, aflate în administrarea Ecosal, în vederea casării lor. Interesant este că aceste containere sunt stricate din 2012 şi 2013, dar nu au fost casate nici acum. Cu toate că au fost făcute referate pentru a propune casarea acestora în 2013 şi în 2014, hotărârea pentru a fi casate a venit abia acum. Dacă pentru casarea unor banale containere stricate este nevoie de atâta timp, atunci n-ar trebui să ne mire întârzierea cu care se iau unele decizii de dezvoltare a oraşului.

Citit 1656 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Decembrie 2015 19:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.