Ce se mai CONSTRUIEŞTE în Galaţi: Un BLOC cu cinci etaje şi multe LOCUINŢE

Ce se mai CONSTRUIEŞTE în Galaţi: Un BLOC cu cinci etaje şi multe LOCUINŢE
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Galaţiul se dezvoltă imobiliar prin votul aleşilor locali, care au aprobat, recent, cinci planuri urbanistice de detaliu. Cea mai importantă construcţie se va realiza pe strada Constantin Brâncoveanu nr. 25: un bloc de locuinţe, al cărui beneficiar este SC Colibri SRL.

Potrivit raportului de specialitate, terenul pe care se va ridica o construcţie formată din demisol, parter - unde va funcţiona un spaţiu de prestări servicii - şi cinci etaje are o suprafaţă de 464 mp, aparţine solicitantei SC Colibri şi se învecinează cu SC Plase Pescăreşti. Parcarea autoturismelor se va realiza exclusiv în incintă, unde sunt proiectate şapte locuri de parcare la demisolul construcţiei şi alte trei în partea de sud a acesteia.

Aleşii au dat undă verde şi pentru construcţia unor locuinţe individuale. Astfel, în Traian Nord, pe Aleea Regală nr.18, se va construi o locuinţă cu parter şi mansardă şi un garaj, iar pe strada Arcaşilor nr. 34C o casă cu demisol, parter şi etaj. Câte o locuinţă cu parter şi mansardă se vor construi pe strada Locomobilei nr. 53 şi pe Drumul de Centură nr. 232A. A fost votat şi planul urbanistic de detaliu privind ridicarea unei locuinţe cu subsol (tehnic), parter, un etaj şi mansardă la intersecţia străzii Morilor cu Săcele.

Citit 9688 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2015 21:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.