Documentarul Galaţiului, liber la vizionare pe site-ul CJ

Documentarul Galaţiului, liber la vizionare pe site-ul CJ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un film de 30 de minute, de promovare a judeţului nostru, poate fi urmărit pe adresa de internet a Consiliului Judeţului*

La solicitarea „Vieţii libere”, care, printr-o serie de articole, a pus recent în chestiune modul în care ne promovăm oraşul, Consiliul Judeţului a hotărât să facă public un film documentar despre Galaţi.

După ce au aflat din materialul nostru „Brandul Galaţiului se coace în Transilvania” că există un film documentar despre judeţul nostru, mai mulţi cititori ne-au întrebat, la rândul lor, unde pot vedea pelicula. De câteva zile, filmul documentar de 30 de minute poate fi vizionat fără restricţie (dar şi fără posibilitate de downloadare) pe siteul www.cjgalati.ro, la secţiunea Mass-media.

Realizat la solicitarea Consiliului Judeţean Galaţi, pentru protocolul interinstituţional, documentarul nu poate fi scos la vânzare. Ca urmare, nu vă rămâne decât să furaţi jumătate de oră din timpul rezervat plimbării prin oraş pentru altfel de călătorie, accesibilă la adresa  http://www.cjgalati.ro/index.php?option=content&task=view&id=1071&Itemid=178. Vă asigurăm că nu o să regretaţi!

Ca să construim împreună un brand al oraşului, aşteptăm în continuare opiniile dumneavoastră, pe site-ul www.viata-libera.ro, sau direct la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1325 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.