DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE 2015: De ce a fost Ionuţ Pucheanu în Sardinia

DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE 2015: De ce a fost Ionuţ Pucheanu în Sardinia
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Tot în Italia, Sardinia, la Simpozionul Internaţional de Gestionare a Deşeurilor „15th International Waste Management and Landfill Symposium” a fost şi directorul Serviciului Public Ecosal, Ionuţ Pucheanu, în perioada 4-7 octombrie.

"Aceasta a fost una dintre cele mai mari conferinţe de management a deşeurilor din lume şi este dedicată diferitelor aspecte, studii de caz şi prezentare de noi tehnologii de gesionare a deşeurilor, inclusiv tratarea biologică, tratamentul termic, tratarea biologică mecanică înainte de depozitare. În cadrul acestei deplasări directorul general a participat la mai multe sesiuni de workshop privind abordările aplicate la nivel mondial, în ultimele două decenii, referitor la gestionarea deşeurilor, precum şi progresele înregistrate, prezentarea de studii de caz şi discutarea subiectelor controversate din acest domeniu", se arată în informarea trimisă.

Costul deplasării a fost în valoare de 8.973 de lei şi a fost constituit din cheltuieli de transport, cazare, diurnă şi intrare la eveniment. Mai ieftină decât deplasarea city-managerului Aurel Vlaicu, la acelaşi eveniment.

Citit 2903 ori Ultima modificare Duminică, 27 Martie 2016 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.