Monitorizezi alegerile şi FACI BANI! Mai este nevoie de operatori în secţiile de votare (VIDEO)

Monitorizezi alegerile şi FACI BANI! Mai este nevoie de operatori în secţiile de votare (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) încă mai are nevoie de operatori de calculator pentru secţiile de votare, dar şi de experţi electorali, astfel că gălăţenii care doresc să se implice în procesul electoral, în sensul monitorizării acestuia şi prevenirii votului ilegal, o mai pot face.

Andi Mihalache, preşedintele Filialei Sud-Est a AEP, ne-a declarat că persoanele care doresc să devină operatori de calculator în secţiile de votare se mai pot înscrie până cel târziu cu zece zile înainte de data alegerilor, în timp ce experţii electorali - cu până la 45 de zile înainte de data scrutinului, programat pentru 5 iunie.

Atât operatorii de calculator, cât şi experţii electorali - din rândul cărora urmează să fie desemnaţi, prin tragere la sorţi computerizată, preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, vor încasa 85 de lei pe zi, timp de maximum cinci zile, o sumă deloc de neglijat.

"Anul acesta, poţi chiar tu să previi votul ilegal", este mesajul Autorităţii Electorale Permanente pentru cei care doresc nu doar să primească, ci şi să ofere ceva comunităţii din care fac parte.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul oficial al AEP (www.roaep.ro), unde, la secţiunea "Prezentare AEP", veţi descoperi care sunt paşii pe care trebuie să-i faceţi pentru a deveni operatori de calculator şi experţi electorali.

Iată clipurile informative elaborate şi promovate de AEP, pe această temă:

 

 

Citit 4199 ori Ultima modificare Joi, 14 Aprilie 2016 01:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.