Un consilier judeţean anunţă SUTE DE DEMISII
Foto: Liberalii riscă să piardă sute de membri la Tecuci, chiar în prag de campanie electorală

Un consilier judeţean anunţă SUTE DE DEMISII
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Consilierul judeţean Constantin Grosu a anunţat, luni, 18 aprilie, că îşi dă demisia din partid, însă a precizat că nu va pleca singur din PNL, ci că va fi urmat de circa 30 la sută din membrii Organizaţiei Municipale de la Tecuci, adică de aproximativ 450 de persoane.

Constantin Grosu, care are la activ trei mandate de ales judeţean şi este vicepreşedinte al partidului, a afirmat că a luat această decizie în urma conflictelor şi tensiunilor tot mai mari cu primarul în exerciţiu al tecucenilor, Gerhardt Daniel Ţuchel (liderul liberalilor tecuceni), pe care îl acuză că se comportă precum un dictator şi că tratează PNL Tecuci ca şi cum ar fi propriul SRL. Constantin Grosu a afirmat că a încercat, ieri, să depună la sediul Judeţenei PNL, de la Galaţi, demisia sa şi a altor 132 de membri (conform acestuia, o primă tranşă de demisionari) din Tecuci, însă de la secretariat i s-a transmis că poate fi primită şi înregistrată doar a sa, nu şi a celorlalţi, întrucât respectivii trebuie să o înainteze organizaţiei tecucene. Prin urmare, consilierul judeţean a afirmat că le va transmite prin poştă.

Chiar dacă Constantin Grosu nu a confirmat, conform informaţiilor noastre consilierul judeţean va deveni membru PSD. Deşii unii dintre liberali spun că plecarea din partid a lui Grosu va afecta serios PNL Tecuci, Tania Bogdan, liderul de grup al PNL din Consiliul Judeţului şi purtătorul de cuvânt al Organizaţiei Judeţene a partidului, a afirmat că „efectul demisiei este benefic pentru primarul din Tecuci, care este un bun gospodar şi sunt convinsă că va ieşi din nou primar”. În ceea ce priveşte sutele demisii anunţate, Tania Bogdan a precizat: „Am rezerve. Sunt poveşti”.

Citit 3579 ori Ultima modificare Marți, 19 Aprilie 2016 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.