Un primar de cuvânt, cu respect faţă de oameni. Dacă vrei o schimbare majoră, votează GRIGORE ION!

Un primar de cuvânt, cu respect faţă de oameni. Dacă vrei o schimbare majoră, votează GRIGORE ION!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

„Nu voi fi un primar care va sta în Primărie! Voi fi lângă oameni, în rândul lor, să îi ascult şi să le ofer tot sprijinul meu! Voi lua la pas comuna, voi sta de vorbă cu toţi localnicii şi voi organiza adunări publice. Oamenii sunt cei care contează, iar nevoile lor trebuie să primeze. Vreau ca eu să fiu cel care ia pulsul comunei, să ştiu exact ce probleme întâmpină oamenii şi să fac tot ce-mi stă în putinţă să îi ajut”, spune Grigore Ion, candidatul PSD pentru mandatul de primar al comunei Independenţa.

Tehnician zootehnist cu mulţi ani vechime, în permanenţă în contact cu oamenii, social-democratul se declară, la fel ca majoritatea localnicilor, profund nemulţumit de parcursul comunei din ultimii opt ani. Grigore Ion spune că în Independenţa este nevoie de investiţii serioase în drumuri, întrucât căile de comunicaţii sunt extrem de degradate, iar candidatul PSD şi-a propus asfaltarea lor şi reabilitarea celor agricole. „Când plouă, este dezastru. Când este soare, iarăşi este dezastru, din cauza prafului”, precizează Grigore Ion. Totodată, unul dintre cele mai importante obiective ale sale vizează sistemul de canalizare, pe care doreşte să îl pună la punct cu simţ de răspundere. „Independenţa era văzută, cu mulţi ani în urmă, ca fiind o comună înfloritoare. Am decăzut foarte mult. Actuala administraţie a făcut prea puţin în cei opt ani. Mi se pare că lucrurile nu se fac cu simţ de răspundere. Mă uit la comunele Tudor Vladimirescu, Piscu, Schela, care au înflorit văzând cu ochii şi mă doare sufletul când văd că la noi nu se mişcă mai nimic”, spune candidatul PSD.

Grigore Ion intenţionează să îi susţină şi pe crescătorii de animale din comună, care, din păcate, nu beneficiază de suport din partea autorităţilor. Social-democratul spune că vrea să îi ajute pe cei care cresc bovine să înfiinţeze o asociaţie, prin care să poate atrage fonduri europene pentru a se dezvolta. „Vin din rândul lor, sunt crescător de animale şi ştiu despre ce vorbesc. Eu, dacă voi ajunge primarul comunei, o să-i ajut”, îi asigură pe oameni Grigore Ion, care precizează că „atunci când voi ajunge primar, voi investi şi în unităţile de învăţământ, astfel încât copiii să beneficieze de condiţii decente de studiu, dar şi pentru a încuraja performanţa”.

„Dacă oamenii vor o schimbare majoră pentru comuna Independenţa, au această şansă, pe data de 5 iunie”, spune candidatul PSD pentru funcţia de primar.

(P)

Comandat de PSD Org. Jud. Galati

Prestat de Viata libera

CUI Mandatar Coordonator 21160002

Citit 2983 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 14:32