Întrebări şi îngrijorare pe Facebook. Ce face PRIMĂRIA Galați cu PIATRA CUBICĂ de pe strada Tecuci?

Întrebări şi îngrijorare pe Facebook. Ce face PRIMĂRIA Galați cu PIATRA CUBICĂ de pe strada Tecuci?
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

„Strada Tecuci, între IFR şi Siderurgiştilor, a intrat în reparaţii. Până aici totul e chiar de lăudat, dar am o întrebare: piatra cubică, ce se întâmplă cu ea? De ce? Păi, domnilor, parcă văd, ca şi în cazul străzii Basarabiei, acum încarcă de zor piatra în basculante, apoi lucrarea stagnează! Cum? De ce? Păi la un calcul simplu, circa 300 metri de strada la opt metri lăţime ies cam 2.400-2.500 metri pătraţi. Or' ia priviţi preţurile la metrul pătrat de piatra cubica: (563 lei/tona fără TVA)! Multe străzi din Roma sunt şi acum pavate cu piatră cubică de peste 2000 ani şi rezistă! Despre ce vorbim?”, este mesajul postat de gălăţeanul Florin Tofan pe Facebook.

Biroul de presă al Primăriei municipiului Galaţi ne-a dat asigurări că piatra cubică de pe strada Tecuci nu va fi valorificată. „Nu o vindem! Ea va fi depozitată în depozitul Primăriei Galaţi şi va fi folosită la viitoare proiecte”, ne-a declarat Biroul de presă al Primăriei.

Reamintim că lucrările pe strada Tecuci sunt realizate de firma Tancrad şi finanţate din creditul contractat de Primărie de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

Citit 3334 ori Ultima modificare Luni, 08 August 2016 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.