ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI

ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Până la finalul săptămânii în curs, serviciul public Ecosal a anunţat că va efectua lucrări de frezare şi plombare pe bulevardul George Coşbuc, în zona magazinului Profi, şi pe strada Brăilei, până la Tirighina. De asemenea, va intra în lucru şi tronsonul de drum dintre Tirighina şi "Borcan", de pe DN 25.

În ceea ce priveşte trotuarele, lucrări de reparaţie vor fi efectuate pe bulevardul Galaţi (între semaforul de la Universitatea "Danubius" şi bulevardul Dunărea), pe strada Brăilei (între Spitalul Judeţean şi bulevardul Dunărea), dar şi în cartierul Micro 38 (zona blocurilor Z). "Din păcate, până când vremea nu o va permite, nu putem turna beton şi asfalt nicăieri. Asta nu înseamnă că vom sta degeaba, ci vom trece la lucrări de întreţinere, acolo unde putem. Vom strânge molozul din locurile unde am demarat deja lucrările, vom scoate borduri acolo unde avem planificat acest lucru. Putem face lucrări, doar că nu de asfaltare şi betonare. Sperăm ca vremea să se îndrepte cât mai curând", ne-a declarat Mirela Furtună, directorul Ecosal Galaţi.

Pe lista lucrărilor finalizate apar strada Griviţei, unde s-au făcut lucrări de frezare şi plombare, dar şi cartierul Dimitrie Cantemir, unde au fost făcute reparaţii la carosabil.

Citit 2842 ori Ultima modificare Joi, 22 Septembrie 2016 12:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.