S-a întors în Consiliul Judeţean Galați după 12 ani | Expertul în administrație Coman-Kund, consilierul preşedintelui Fotea

S-a întors în Consiliul Judeţean Galați după 12 ani | Expertul în administrație Coman-Kund, consilierul preşedintelui Fotea
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Doctorul în drept Liviu Coman-Kund este, de săptămâna trecută, consilierul preşedintelui Consiliului Judeţean, Costel Fotea, pe probleme juridice şi administrative. Informaţia ne-a fost confirmată de către şeful CJ, care ne-a spus că, ajutat de reputatul fost înalt funcţionar public, îşi doreşte să schimbe "conceptul în Consiliul Judeţean".

"Ţinând cont de faptul că sunt o persoană pragmatică şi obiectivă, mi-am dorit ca oamenii care sunt lângă mine să fie profesionişti. Analizând şi cercetând mai mult, am constatat că am nevoie de un consilier specializat pe partea juridică, care să ştie administraţie foarte bine. Recunosc că trebuie să vă mulţumesc şi dumneavoastră, mi-aţi deschis ochii. Imediat după ce am văzut articolul la dvs în ziar şi consultându-mă cu colegi care au lucrat cu dumnealui, l-am contactat şi l-am rugat să fie consilierul meu personal, iar la ora actuală este consilierul preşedintelui pe probleme juridice şi administrative, având în vedere că este un profesionist în drept şi administraţie, mai ales că a fost şi secretar al Consiliului Judeţului mulţi ani… Este un om pe care eu mă bazez să mă sprijine în tot ceea ce înseamnă partea administrativă şi juridică. Mă ajută şi mă degrevează de foarte multe probleme de natură juridică pe care nu le stăpânesc. Vreau să schimbăm conceptul în Consiliul Judeţean astfel încât toată lumea să vină cu drag, cu plăcere (atât publicul, cât şi funcţionarii) şi să ştie că sunt responsabil de ceea ce fac şi se întamplă aici", ne-a declarat Costel Fotea.

După cum aţi mai putut citi în paginile ziarului nostru, doctorul în drept Liviu Coman-Kund este fost funcţionar public de carieră. A fost secretar al Prefecturii, imediat după Revoluţie, secretar general al judeţului Galaţi şi expert în cadrul instituţiei Avocatul Poporului. Liviu Coman – Kund este iniţiator al înfiinţării Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" din Galaţi, unde predă şi în prezent. Într-un interviu publicat de "Viaţa liberă", pe data de 30 august, pe tema constituirii Consiliului Judeţean, Liviu Coman – Kund mărturisea că a demisionat din Consiliul Judeţean în anul 2004, când a fost ales preşedinte Eugen Durbacă. "Am făcut-o pentru că am asistat la o şedinţă de constituire care m-a dezgustat şi m-a făcut să înţeleg că administraţia publică judeţeană, la care ţineam mult, intră într-o derivă pe care nu o pot opri, că nu se mai poate vorbi de corectitudine şi principii", ne-a spus doctorul în drept.

Citit 6380 ori Ultima modificare Luni, 24 Octombrie 2016 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.