PRIMĂRIA GALAȚI caută un director cu experienţă

PRIMĂRIA GALAȚI caută un director cu experienţă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)


Primăria municipiului Galaţi anunţă pe portalul propriu că organizează concurs pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de director la Centrul Multifuncţional de Servicii Sociale pentru Tineri Galaţi.

Se pot înscrie la concurs cei care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul psihologie, asistenţă socială şi sociologie şi vechime în domeniul serviciilor sociale de minimum doi ani.

Vor fi acceptaţi şi cei care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul serviciilor sociale sau în domeniul juridic, medical, economic şi al ştiinţelor administrative şi vechime în domeniul serviciilor sociale de minimum cinci ani.

Proba scrisă este programata pe 11 ianuarie 2017, iar ulterior va fi interviul. Dosarele de concurs pot fi depuse până la 3 ianuarie 2017 la Biroul Resurse Umane şi Salarizare, camera nr. 23 din sediul Primăriei de pe strada Domnească nr. 38.

Citit 1564 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 02:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.