BACALBAȘA, despre agenturi străine, LOVITURI DE STAT şi dreptate cu MITRALIERA

BACALBAȘA, despre agenturi străine, LOVITURI DE STAT şi dreptate cu MITRALIERA
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)


Deputatul gălăţean Nicolae Bacalbaşa a susţinut, într-un interviu recent, mai multe idei controversate cu privire la evenimentele majore din ultima perioadă, inclusiv cu privire la incendiul din clubul Colectiv. "S-a dovedit că incendiul din Colectiv a fost provocat şi că s-a folosit un accelerator de combustie, pentru că totul a ars de opt sau nouă ori mai repede decât era normal. A fost o lovitură de stat, pentru a-l îndepărta pe Victor Ponta. Nişte structuri, care s-au demonstrat toate a fi coordonate de către Soroş, au scos oameni în stradă. Radiografia acestei lovituri de stat este clară", a explicat deputatul PSD.

Bacalbaşa a vorbit şi despre celebra Ordonanţă 13, care a dus la proteste masive de stradă. "Nu poţi să te lupţi cu un aparat militarizat de propagandă, cu fonduri infinite, de manipulare. Nu au existat numai lucruri spontane în aceste proteste. După părerea mea, au fost agenturi străine care au manipulat. Spre exemplu, multinaţionale, unde oamenii au fost obligaţi să dovedească cu poze că au participat la proteste", a spus Nicolae Bacalbaşa.

Deputatul a mai declarat că el ar fi tras în opozanţii politici, dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit: "Când ţărăniştii au pus mâna pe Sănătate, la Galaţi, dacă se împărţeau arme, sigur că puneam mâna pe mitralieră, ca să mă ocup de ţărănişti".

Citit 2396 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 00:54

6 comentarii

 • postat de Epiderma după Falus
  Joi, 30 Martie 2017 05:08
  78.96.255.***
  Declarațiile halucinante nu au decât o singură explicație: domnul doctor a reușit să-și anestezieze glanda etică responsabilă cu secreția de conștiință morală, asta dacă nu cumva și-a extirpat-o în totalitate. Refuz să cred că domnul doctor este dement, căci numai un asemenea specimen ar putea debita prăpăstiile acelea cu iz conspirativ, însă îl suspectez că este o credincioasă slugă de casă care cântă după cum dictează partitura de partid. Principiul sacru după care își reglează conduita politică este: ,,Mai bine greșești împreună cu partidul decât să ai dreptate împotriva lui!" C.T.P
  Mai este ceva de remarcat, domnul acesta are o relație specială cu obiectivul de filmat. Aparatul de filmat produce un efect stenic asupra domnului doctor, când se află în fața camerelor de luat vederi i se vascularizează puternic gonadele și din preaplinul lăuntric ejaculează tumultos explicații și teorii conspirative, ,,metamorfozându-se" din eruditul domn' doctor într-un măscărici odios. Există o disonanță flagrantă între Altitudinea(inteligența) și Atitudinea(caracterul) acestui om atunci când se află în fața camerelor de filmat. Din păcate cea din urmă începe să o erodeze pe cea dintâi. (ori domnul doctor consideră ca fiind un semn de inteligență obediența totală și necritică?)
  0
  16
  Raportează
 • postat de Paul
  Luni, 27 Martie 2017 15:40
  82.78.47.***
  si cand te gandesti ca individul asta a condus un spital judetean............
  0
  20
  Raportează
 • postat de Cumparator de tigai,dar numai la oferta!
  Joi, 23 Martie 2017 07:59
  100.99.64.***
  Pamfletar,care ne face sa radem.....a paguba!
  0
  32
  Raportează
 • postat de Alicante
  Joi, 23 Martie 2017 04:13
  5.13.140.***
  Vai de capul si de "ideile" lui! O asemenea "personalitate complexa" trebuia sa se nasca acum o mie de ani, pe vremea lui Gingis Han, ca sa isi puna mai usor "ideile" in practica. Si cand te gandesti ca individul e medic...
  0
  42
  Raportează
 • postat de vecinul tau de bloc( cand erai doar un doctor de caini)
  Joi, 23 Martie 2017 02:57
  142.85.5.***
  Semeni cu lemurienii aia din Madagascar si la moaca si la gandire si la caracter. Sper doar sa fii ca si ei pe cale de disparitie!
  0
  37
  Raportează
 • postat de macovei
  Miercuri, 22 Martie 2017 20:10
  84.117.40.***
  De ce puneai mana pe arma sa tragi in taranisti si sa ii omori?! Trebuie sa explici si la populatie ca sa stie!
  28
  31
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.