BACALBAȘA, despre agenturi străine, LOVITURI DE STAT şi dreptate cu MITRALIERA

BACALBAȘA, despre agenturi străine, LOVITURI DE STAT şi dreptate cu MITRALIERA
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

Deputatul gălăţean Nicolae Bacalbaşa a susţinut, într-un interviu recent, mai multe idei controversate cu privire la evenimentele majore din ultima perioadă, inclusiv cu privire la incendiul din clubul Colectiv. "S-a dovedit că incendiul din Colectiv a fost provocat şi că s-a folosit un accelerator de combustie, pentru că totul a ars de opt sau nouă ori mai repede decât era normal. A fost o lovitură de stat, pentru a-l îndepărta pe Victor Ponta. Nişte structuri, care s-au demonstrat toate a fi coordonate de către Soroş, au scos oameni în stradă. Radiografia acestei lovituri de stat este clară", a explicat deputatul PSD.

Bacalbaşa a vorbit şi despre celebra Ordonanţă 13, care a dus la proteste masive de stradă. "Nu poţi să te lupţi cu un aparat militarizat de propagandă, cu fonduri infinite, de manipulare. Nu au existat numai lucruri spontane în aceste proteste. După părerea mea, au fost agenturi străine care au manipulat. Spre exemplu, multinaţionale, unde oamenii au fost obligaţi să dovedească cu poze că au participat la proteste", a spus Nicolae Bacalbaşa.

Deputatul a mai declarat că el ar fi tras în opozanţii politici, dacă ar fi avut o mitralieră la timpul potrivit: "Când ţărăniştii au pus mâna pe Sănătate, la Galaţi, dacă se împărţeau arme, sigur că puneam mâna pe mitralieră, ca să mă ocup de ţărănişti".

Citit 2492 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2017 00:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.