UPDATE Furnizarea de APĂ CALDĂ a fost reluată. Deocamdată, doar gălățenii din Aurel Vlaicu beneficiază de agent termic
Foto: Sursa foto: Internet

UPDATE Furnizarea de APĂ CALDĂ a fost reluată. Deocamdată, doar gălățenii din Aurel Vlaicu beneficiază de agent termic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, ora 20,00 | Aproximativ 70 la sută dintre consumatori primesc apă caldă

Calorgal a anunțat că, la ora 19,45, erau pornite 57 de puncte termice, care deservesc aproximativ 70 la sută din consumatorii din municipiul Galați. În ceea ce privește temperatura, parametrii agentului termic furnizat de producător își păstrează trendul pozitiv: 930 mc/h, temperatură tur 65.2 grade Celsius (+2,2 grade Celsius ), temperatură retur: 51 de grade Celsius”, a transmis Calorgal.

------------------------------------------------------

După o săptămână cu dușurile în cui, gălățenii încep să primească, de astăzi, apă caldă menajeră. Calorgal a anunțat că la ora 11,00, a fost pornit primul punct termic, SC 17, care deservește 105 de scări de bloc din cartierul Aurel Vlaicu.

În orele următoare vor fi pornite și alte puncte termice. Operațiunea este posibilă întrucât parametrii agentului termic furnizat de CET Galați sunt, în sfârșit, în creștere (la ora 10,00 erau: debit: 940 mc/h, temperatură tur: 63 grade Celsius, cu 95 mc/h în plus și 2 grade Celsius temperatură tur în plus față de citirea precedentă, efectuată la ora 06.00). Ca urmare, ne așteptăm ca în curând să fie îndeplinite condițiile pentru deschiderea tuturor punctelor termice operaționale,cu condiția ca evoluția parametrilor asigurați de furnizor să rămână în continuare pe trend pozitiv. Mulțumim consumatorilor pentru înțelegere și partenerilor pentru operativitatea cu care au depășit dificultățile tehnice cu care s-au confruntat”, a transmis Mihai Costache, purtătorul de cuvânt al Calorgal.

Citit 6645 ori Ultima modificare Luni, 10 Aprilie 2017 00:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.