Reparaţii capitale pentru blocuri

Reparaţii capitale pentru blocuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Municipalitatea a primit bani de la Guvern pentru a finaliza blocul A4 (foto). Apartamentele vor fi destinate familiilor evacuate din casele naţionalizate retrocedate. Primarul Dumitru Nicolae a adăugat că o scară a blocului îi va găzdui pe jandarmii strămutaţi de la Tecuci.

Potrivit edilului, în octombrie ar trebui finalizate lucrările şi la blocul C20 din Ţiglina I. Nicolae a ţinut să spună că blocul C20 era făcut pentru a rezista 40 de ani, dar a împlinit deja 55. „Practic, Guvernul putea să spună: dărâmaţi blocul, şi faceţi altul în loc dacă aveţi bani”, a mai spus Nicolae.

În ceea ce priveşte programul de reparaţii capitale, până acum s-au finalizat 7 imobile, 9 se află în lucru, iar 10 în pregătire. Se mai lucrează şi la blocul G4. 

Agenda de lucrări

Pe agenda de lucrări a Primărei se află şi Baia Comunală. Edilul urbei îşi doreşte ca, la finalul investiţiilor, Baia să arate aşa cum era la 1925, când a fost dată în folosinţă. Nicolae speră că Centrul de Urgenţă de pe strada Traian, la care se lucrează, va fi gata anul acesta.

Primarul Nicolae s-a declarat mulţumit şi de stadiul amenajării terenului pentru role. Se mai lucrează şi la programul de racorduri de canalizare de la blocuri.

Programul municipalităţii este de 300 de blocuri cu probleme, cărora li se refac racordurile de canalizare. În martie anul viitor trebuie să fie gata.

Citit 676 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.