Modernizarea Şcolii nr. 9

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au votat miercuri documentaţiile tehnico-economice pentru   modernizarea şi reabilitarea Şcolii nr.9 din municipiul Galaţi. Instituţia de învăţământ se confruntă cu defecţiuni la instalaţia de încălzire şi la instalaţiile sanitare, iar instalaţiile electrice sunt subdimensionate. La nenumăratele probleme se adaugă şi faptul că tâmplăria exterioară din lemn este degradată, iar pierderile de căldură sunt importante.

Proiectul de modernizare prevede, printre altele, înlocuirea acoperişului tip terasă cu şarpantă din lemn ignifugată, învelitoare din tablă zincată şi refacerea grupurilor sanitare. Valoarea totală a investiţiei  se ridică la 3.280.280 lei, cu TVA. Durata de realizare a investiţiei este de 12 luni, iar finanţarea este realizată din fonduri structurale.

Casă pentru evacuaţi

Consilierii locali au atribuit două locuinţe unor familii rămase fără adăpost în urma retrocedării imobilelor naţionalizate. Consiliul a atribuit imobilul situat în strada Sulfinei nr. 7 familiei Stîngaciu, evacuată din imobilul situat pe strada Tecuci nr.54.

Totodată, aleşii au votat atribuirea imobilului situat în strada Sulfinei nr. 9 familiei Zlote, evacuată din imobilul situat pe strada Traian nr. 120 - 122.

Citit 532 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.