CÂT PLĂTEȘTE Primăria Galați pentru ”LOGO”

CÂT PLĂTEȘTE Primăria Galați pentru ”LOGO”

Arhiva ”Viața liberă” | Bogdan Codrescu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
7 comentarii

„Ştiţi cu cât s-a atribuit? Cu 7.000 de euro!”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, într-o emisiune tv, despre contractul pentru ”Branding şi Identitate vizuală a municipiului Galaţi”, scos la bătaie de administraţia locală. Aşa cum aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă", valoarea estimată a contractului a fost de 113.000 de lei fără TVA, adică 25.000 de euro, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut. Din păcate, nu am putut afla şi cine a câştigat contractul, din cauză că documentul nu a fost încă semnat.

Promitem să revenim cu informaţii de îndată ce vom afla.

Citit 2510 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2017 18:49

7 comentarii

 • postat de Preț logo-Galați= de două ori preț logo-București !?! Joi, 01 Iunie 2017 12:40 Link la comentariu
  1
  1

  Cât costă logo-Galați? De două ori logo-București.

  Raportează
 • postat de Turkish delight Miercuri, 31 Mai 2017 19:30 Link la comentariu
  0
  3

  Pentru creatorul logo-ului centrat pe apa rce: cred ca daca puneti in mijloc un rahat (turcesc? sau o buda de aceeasi origine...) e clar ce-l inconjoara...

  Raportează
 • postat de Octav Miercuri, 31 Mai 2017 15:05 Link la comentariu
  1
  4

  Un logo ma indoiesc ca poate costa ca si timp mai mult de 8 ore. Adevarat in unele zile ai mai multe inspiratii in altele mai putin, dar nu va sta nimeni pt o schita pe calculator intr-un program de operare 8 ore pe zi timp de 2-3 luni ca sa merite acesti bani.
  Eu i-as face si cu 500 de euro, chiar si cu mai putin. Sunt enorm de multi copii priceputi care cu bucurie ar sta cateva ore la calculator acasa sa vina cu ceva logo-uri, apoi ar fi fost frumos sa fie publicat si votat. Parerea cetatenilor conteaza , a galatenilor, nu a cativa oameni alesi in fruntea municipiului pe baza de pile ( caci de PCR e nevoie pentru a candida ) si apoi prin vot.
  O spalare frumoasa de bani pentru un mizilic de cativa centimentri ( caci ma gandesc ca logo-ul orasului va ajunge pe ceva mai mult decat antetul unor documente oficiale ale primariei ).
  Pacat...acesta e directia in care ne indreptam..de la rau la si mai rau !
  o zi placuta!

  Raportează
 • postat de Bathory Miercuri, 31 Mai 2017 13:34 Link la comentariu
  1
  5

  Stie cineva cum as putea ilustra apa rece? Dau procent!

  Raportează
 • postat de Brand Miercuri, 31 Mai 2017 09:17 Link la comentariu
  2
  11

  Astia cred ca au directiva de partid, altfel nu imi explic preocuparile comune. La Bucuresti oile branduiesc tara, la Galati gascanii....

  Raportează
 • postat de MM Miercuri, 31 Mai 2017 09:09 Link la comentariu
  0
  6

  Cel mai bun LOGO-u pt Galati, ar fi sa faceti un colaj de poze cu PANZARUL lui STEFAN cel MARE
  in stadiul in care se afla acum si cea mai impozanta poza sa fie aleasa ca LOGO pt GROAPA de GUNOI numita pompos ORASUL EUROPEAN al secolului XXI GALATI!

  Raportează
 • postat de Logo fatul nascut Cu forcepsul Miercuri, 31 Mai 2017 00:32 Link la comentariu
  1
  8

  Io-te, fleosc, nu plate spune Primaria numele castigatorului fiindca n-a semnat contractul. Poate fiindca inca n-a depus garantiile pecuniare... Doar 7.000 de euro din cei 25.000 anuntati? Cam suspect! Ori estimatul din caietul de sarcini era pus la plesneala, poate nu face presa independenta gat, ori era o firma cu oferta la reducere, din Mall?... Adica chair asa sa fi fost de Activa si viu disputata concurenta incat sa se ajunga doar la putin peste un sfert din pretaluire?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.