UPDATE | VEȘTI BUNE pentru gălăţenii cu repartiţii în campusul social din Micro 17: Aşteptați la Primăria Galați să îşi reactualizeze dosarele

UPDATE | VEȘTI BUNE pentru gălăţenii cu repartiţii în campusul social din Micro 17: Aşteptați la Primăria Galați să îşi reactualizeze dosarele
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE, 12 iunie, ora 13,15 | "În vederea întocmirii contractelor de închiriere pentru locuinţele amplasate în cartier Micro 17 – zona strada Drumul de Centură, blocuri M1 – M6, titularii de repartiţii sunt invitaţi la sediul Serviciului Administrare Fond Locativ şi Spaţii cu altă Destinaţie, strada Traian nr. 93, bl. A4 – parter cu următoarele documente, stabilite prin H.C.L. nr. 6/28.01.2016: declaraţii notariale date de titular/membrii majori ai familiei conform art. 48 lit. a, b, c şi d din Legea nr. 114/1996 – Legea locuintei, adeverinţe venit mai 2017, certificate fiscale eliberate de către Direcţia de Taxe şi Impozite locale Galaţi pentru titular/ membrii majori ai familiei titularului de repartiţie", precizează Primăria municipiului Galaţi.


După mai bine de un an de aşteptare, în sfârşit, veşti bune pentru gălăţenii care, pe 26 mai 2016, au primit repartiţii în cartierul social din Micro 17. Primăria municipiului Galaţi anunţă că îi aşteaptă pe cei care au primit repartiţii în locuinţele din blocurile M1 - M6 să îşi reactualizeze dosarele, în vederea semnării contractelor de închiriere.

Dat fiind că a trecut o perioadă atât de lungă de timp, sunt necesare, în special, declaraţia notarială că, în acest răstimp, nu au avut şi înstrăinat vreo locuinţă, şi dovada că au veniturile necesare pentru a putea plăti chiria şi utilităţile.

Pe 6 iunie, câţiva oameni s-au adunat în faţa Primăriei Galați pentru a-şi cere drepturile. CLICK AICI pentru mai multe DETALII privind protestul pentru locuinţe sociale.

Postare luni, 12 iunie, ora 11,30

Citit 4865 ori Ultima modificare Luni, 12 Iunie 2017 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.