UPDATE | Manoliu, învestit în funcţia de subprefect

UPDATE | Manoliu, învestit în funcţia de subprefect
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE 13 iunie, ora 16,00 | Mihai Manoliu, fostul director adjunct al Poliţiei Locale, a fost învesti în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi, luându-i astfel locul lui Răzvan-Daniel Olaru, cel pe care Eugen Durbacă l-a propulsat în structura de conducere a Prefecturii, în perioada în care era preşedintele ALDE Galaţi. „Aş dori să mulţumesc domnului Olaru pentru toată activitatea care (!) a desfăşurat-o în calitate de subprefect şi… Ce să vă zic? …”, a „punctat” comisarul de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul MAI, salvat de preşedintele CJ, Costel Fotea, care i-a suflat „succes”.

După ce prefectul Gabriel Aurelian Panaitescu, căruia PSD îi pregăteşte debarcarea încă din iarnă, i-a urat noului subprefect „activitate cât mai îndelungată, cu rezultate cât mai bune”, Mihai Manoliu a ţinut să precizeze că nu-şi doreşte „să fie foarte lungă, îmi doresc să fie benefică. Atâta timp cât voi putea să fac ceva pentru cetăţeni îmi găsesc menirea aici. Când nu se va mai putea, nu trebuie să ne legăm de un scaun. Toate funcţiile sunt efemere, vin şi pleacă. În spatele fiecărui om trebuie să rămână ceva când se retrage”


Directorul adjunct al Poliţiei Locale, Mihai Manoliu, îi va lua, astăzi, locul lui Răzvan-Daniel Olaru în funcţia de subprefect al judeţului Galaţi. Ceremonia de învestire va avea loc la ora 13,00, la Prefectură, în prezenţa comisarului de poliţie Mihai Dan Chirică, secretar de stat pentru relaţia cu Instituţiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Reamintim că decizia de înlocuire a lui Olaru a fost luată în şedinţa de vineri a Guvernului.

Citit 6374 ori Ultima modificare Marți, 13 Iunie 2017 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.