Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
4 comentarii

Consiliul Judeţean Galaţi are, de săptămâna trecută, doi noi aleşi. Este vorba despre Ecaterina-Lidia Şerban şi Vasile-Daniel Deaconescu, ambii membri ai ALDE Galaţi, proveniţi din fostul PLR, adică susţinuţi şi promovaţi de Cristian Dima, cel care conduce acum formaţiunea politică, după excluderea din partid a lui Eugen Durbacă. Ecaterina-Lidia Şerban a acces în Consiliul Judeţean după ce noua conducere a ALDE l-a exclus din partid pe Gheorghe Dima, unul dintre apropiaţii lui Eugen Durbacă, şi astfel acesta a pierdut la pachet şi mandatul de consilier judeţean. În ceea ce-l priveşte pe Vasile-Daniel Deaconescu, Tribunalul Galaţi a obligat Consiliul Judeţean să-i valideze acestuia mandatul, după ce, în luna iunie a anului trecut, la scurt timp după alegeri, fusese exclus ilegal din ALDE de către Durbacă şi tabăra sa, motiv pentru care acesta a fost împiedicat să activeze în forul deliberativ judeţean. După un an, instanţa i-a dat câştig de cauză şi l-a repus în drepturi.

Citit 7351 ori Ultima modificare Luni, 03 Iulie 2017 11:06

4 comentarii

 • postat de cu ce ne incalzeste pe noi, galatenii....... Luni, 03 Iulie 2017 16:27 Link la comentariu
  2
  10

  eu nu inteleg nimic bun pentru galateni din asta. doar o reglare de conturi gen mafia si o plata pentru membrii uneia din fractiuni ce a ajuns la putere. asteptam returul.......

  Raportează
 • postat de Gigel Luni, 03 Iulie 2017 11:00 Link la comentariu
  5
  15

  Misule, te inseli!
  E goana dupa putere. TARICEANU este mult mai avid decat Dubaca! O sa ne convingem curand.. Uita-te si la Cristian Dima cum a ajuns dupa ce a prins putin "cheag"! Traseistii tot TRASEISTI raman!

  Raportează
 • postat de Ionut Ordu Luni, 03 Iulie 2017 09:58 Link la comentariu
  1
  15

  Din nefericire inca au ramas multi infiltrati si au primit ordin de la Durbaca sa faca orice le sta in putinta sa-si pastreze posturile pentru revenirea ulterioara a jupanului .

  Raportează
 • postat de Misu Luni, 03 Iulie 2017 08:36 Link la comentariu
  2
  29

  Să fie oare începutul sfârșitului pentru camarila domnului Durbaca? Să fie primul semn de însănătoșire a clasei politice gălățene? Dă Doamne!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.