Cât COSTĂ amenajarea centrului de permanenţă din Micro 39

Cât COSTĂ amenajarea centrului de permanenţă din Micro 39
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Galaţi va plăti 97.900 de lei fără TVA pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor necesare transformării un fost spaţiu comercial al Alcom, situat pe strada Drumul Viilor nr. 14, bloc J4, parter, într-un Centru de permanenţă medicală. Contractul a fost câştigat de asocierea SC Torsen SRL - SC ATU Consulting SRL. Prin deschiderea acestui centru în Micro 39, punctele de primiri urgenţe ale spitalelor din oraş ar putea fi degrevate, iar cetăţenii care au nevoie de administrarea unui tratament sub control medical, după orele de program ale cabinetelor medicilor de familie, vor putea primi îngrijiri corespunzătoare.

Citit 3055 ori Ultima modificare Duminică, 02 Iulie 2017 17:41

2 comentarii

 • postat de 1qlee
  Luni, 03 Iulie 2017 19:02
  De câte ori ați dat știrea asta ați pus poza greșit.
  Spațiul este mai la dreapta cu doua apartamente.
  0
  4
  Raportează
 • postat de yoyo
  Luni, 03 Iulie 2017 18:36
  Dar la URGENTE, Spitalul Militar de ce sa nu mergem? Este punct deschis! Inteleg ca la URGENTE spitalul judetean, e plin, de unde si problemele cu aglomeratia!
  La CFR nu au linie de urgente. Imi pare rau, dar ar cam trebui sa fie. Au cu ce!
  Toate spitalele trebuie sa aiba linie de urgente. Au medici, au aparatura, au cu ce sa faca fata, in comparatie cu un punct de permanenta care poate insemna cel mult administrarea unui tratament injectabil in prezenta unor specialisti in domeniu. O analiza serioasa asupra acestor aspecte trebuie sa aiba loc! Nu putem ramane un oras "blocat" sub acest aspect!
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.