Fostul primar al Galațiului MARIUS STAN, invitat la INAUGURAREA NOII PRIMĂRII

Fostul primar al Galațiului MARIUS STAN, invitat la INAUGURAREA NOII PRIMĂRII
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a declarat că vrea să facă din inaugurarea sediului administraţiei locale - programată în a doua jumătate a lunii august - un eveniment naţional, la care îl va invita şi pe fostul primar, Marius Stan: „Primăria are pentru prima dată un sediu proprietate, un sediu demn de o municipalitate atât de mare cum este Galaţiul. Mi se pare o chestie de extrem de bun-simţ ca toţi cei care şi-au adus contribuţia asupra unor proiecte benefice Galaţiului să-şi ia partea de lauri care li se cuvine”, a spus Pucheanu.

Trebuie spus că şi fostul primar, Marius Stan, într-o situaţie oarecum asemănătoare, l-a invitat la inaugurarea bazinului de la Baia Comunală pe fostul edil, Dumitru Nicolae.

Citit 9158 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2017 11:38

8 comentarii

 • postat de Lara
  Luni, 31 Iulie 2017 21:46
  @Tudusa

  Mai oameni buni informati-va inainte sa comentati. Noua primarie are parcare subterana pe 3 nivele P+2S...P(parter), S(subsol).
  0
  1
  Raportează
 • postat de Tudusa
  Joi, 20 Iulie 2017 09:14
  Toate bune și frumoase . Clădire superba , lângă Prefectura . DAR PARCARE, PARCARE PENTRU CETĂȚENII care vin cu diferite treburi la aceste instituții . Asta înseamnă disprețul pentru cetățenii urbei . Așa ca ........!?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Geanina
  Marți, 18 Iulie 2017 13:23
  Degeaba vă mutaţi în Noul Sediu al Primăriei dacă vor fi aceleaşi persoane incompetente din vechiul sediu (care nu ştiu ce înseamnă indicatori de performanţă).
  Până nu va fi o REFORMĂ totală în Administraţia Publică, nu vom vedea ceva temeinic în oraşul nostru!
  Fără proiect de zonă, fără dezbateri publice serioase, fără o asumare şi responsabilitate clară, nu putem merge spre viitor!
  8
  5
  Raportează
 • postat de Flaviu
  Luni, 17 Iulie 2017 18:53
  Nu cred pana nu vad fiindca nu mai am incredere in vorbele lui Pucheanu dupa ce m-a pacalit sa-l votez spunand pe atunci ca va continua toate proiectele pentru Galati, iar acum ne face "cu buletin de Braila" ca sa traversam Dunarea in judetul Tulcea.

  Si atunci te intreb si eu domnule Pucheanu tinerii acestia de 10 ai Galatiului nu merita sa aiba un Galati modern?

  https://www.viata-libera.ro/eveniment/92074-elevii-de-10-ai-galatiului,-premiati-de-primarie

  Acesti tineri de nota 10 nu merita sa se poata mandri si ei cu un Galati modern in care sa existe un tunel traversare moderna a Dunarii aici in Galati, traversare demna de secolul acesta, cu un nou stadion Nicolae Rainea, etc. si cu multe altele?
  1
  23
  Raportează
 • postat de Emy
  Luni, 17 Iulie 2017 18:33
  Pai politicienii galateni trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca nu sunt dusmani bai nene, desi se comporta din '89 incoace ca niste dusmani. Cand defapt ei, toti politicienii galateni, ar trebui sa lupte cot la cot pentru ca Galatiul sa aiba realizate cat mai multe proiecte pentru Galati, aici in Galati. Dar nu ati observat ca politicienii galateni au luptat mereu pentru altii, pentru alte orase? Dar eu nu cred ca Pucheanu il invita fiindca Pucheanu imi pare prea orgoliios desi orgoliile nu-si au rostul cand vine vorba de realizarea a cat mai multor proiecte mari pentru Galati. Cum Doamne iarta-ma sa fi platit de 28 de ani chirie si sa nu fi construit nimeni un sediu de primarie propriu. Realizati domnilor politicieni galateni, realizati cat mai multe proiecte pentru Galati, continuati tot ca doar pe mine ca si galatean nu ma intereseaza a cui a fost proiectul, ci important este sa avem ceva realizat si in orasul nostru Galati, nu sa ramanem intotdeauna cu mult in urma altor orase din Romania si cu foarte mult in urma altor orase din Europa si din lume.
  0
  22
  Raportează
 • postat de Dragos
  Luni, 17 Iulie 2017 18:26
  Noul sediu al primariei este de un prost gust desavarsit prin amplasare si relationare cu restul cladirilor si numai un om incult poate sa se mandreasca cu acest garaj mai mare inghesuit intre doua cladiri superbe. Ce sa ii faci ambii primari sunt zero la capitolul cultura.
  21
  5
  Raportează
 • postat de Oana
  Luni, 17 Iulie 2017 18:19
  Asa ar fi de bun simt, ca doar sunt proiectele Galatiului, nu a lui x, nu a lui y. Dar pun pariu ca Pucheanu se face ca uita sa-l invite si acum sunt doar vorbe spuse in vant. Eu unul, galatean vechi nu am pus niciodata eticheta ca "ala e proiectul lui Georgel, Fanel sau Gigel" ci am considerat intotdeauna ca sunt proiectele Galatiului, indiferent cine le-a inceput si cine le-a terminat. Dar adevarul este ca galatenii nici nu au avut prea multe proiecte cu care sa se mandreasca fiindca politicienii locali de-a lungului timpului NU AU LUPTAT PENTRU GALATI.

  Ce misto ar fi fost sa ne putem mandri ca galateni cu un oras Galati modernizat la standarde europene si cu stadion si cu tunel si cu de toate, mai ales ca aici in Estul tarii Galatiul a cam fost viciat de astfel de proiecte mari, viciat de politicieni fiindca unii nu au stiut sau nu au vrut niciodata sa continue proiectele pe care altii le-au inceput.

  Foarte bine Pucheanu, dar trebuia sa faci la fel in cazul tuturor proiectelor, fiindca eu ca galatean nu am considerat ca acesta ar fi un proiect al lui Stan ci UN PROIECT AL GALATIULUI, indiferent cine il incepe si cine il finalizeaza. Bravo tie Pucheanu, dar e putin lucru in comparatie cu faptul ca ai anulat cel mai mare proiect al Galatiului: tunelul pe sub Dunare.

  Nici Ceausescu nu ar fi realizat ceva atat de maret PENTRU GALATI, precum ar fi fost tunelul pe sub Dunare de la Galati daca ati fi colaborat toti politicienii locali galateni si l-ati fi realizat.

  Pacat ca voi politicienii galateni foarte tarziu va treziti sa intelegeti ca sunt proiectele Galatiului si nu a lui X sau a lui Y.

  Ma bucur ca nu vom mai plati chirie aiurea.
  0
  22
  Raportează
 • postat de Catalin Atodiresei
  Luni, 17 Iulie 2017 18:16
  Pentru ca Marius Stan este un domn si asa o sa ramana!
  3
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.