PARCAREA supraetajată de la Spitalul Judeţean se întoarce la vot în Consiliul Judeţean

PARCAREA supraetajată de la Spitalul Judeţean se întoarce la vot în Consiliul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Parcarea supraetajată, pe care Consiliul Judeţean (CJ) vrea să o construiască în imediata apropierea Spitalului de Urgenţă, se întoarce la vot în forul deliberativ. Dar nu oricum, ci evaluată la 9.629.982 de lei (cu TVA), cu o valoare mai mare cu aproximativ un milion de lei faţă de cea stabilită în proiectul iniţial.

Conducerea CJ a modificat proiectul tehnic al parcării de 325 de locuri şi indicatorii tehnico-economici, după ce mai mulţi constructori interesaţi să participe la licitaţie au reclamat valoarea prea mică a contractului.

Reamintim că, la finele lunii mai, preşedintele CJ, Costel Fotea, ne-a declarat că licitaţia organizată pentru construcţia parcării supraetajate de la Spitalul Judeţean fusese suspendată din acest motiv.

„Din păcate, au fost foarte mulţi ofertanţi care au contestat valoarea proiectului, pe motiv că suma este prea mică şi nu se poate realiza parcarea aşa cum am gândit-o noi, prin proiectul tehnic. Ca atare, am fost nevoiţi să suspendăm licitaţia, astfel încât proiectantul să reanalizeze şi să configureze valorile din proiect”, declara şeful CJ. Contractul de lucrări va fi scos, din nou, la licitaţie după votul aleşilor judeţeni.

Citit 3311 ori Ultima modificare Joi, 20 Iulie 2017 13:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.