Italienii şi belgienii se bat pentru e-ticketing

Italienii şi belgienii se bat pentru e-ticketing
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Două consorţii, unul italian, celălalt belgian, se înfruntă la licitaţia pentru sistemele de taxare automată a titlurilor de călătorie (e-ticketing), de informare a pasagerilor şi management al flotei, pe care Primăria municipiului Galaţi vrea să le implementeze. Potrivit city managerului Marius Humelnicu este vorba despre asocierea AEP Ticketing Solutions, certSing, Swarco Traffic România SRL şi de consorţiul Kapsch CarrierCom Belgium NV, Kapsch SRL Romania. Deşi caietul de sarcini a fost cumpărat de 55 de ori, doar cele două asocieri au reuşit să întrunească toate condiţiile impuse în cadrul licitaţiei care se va desfăşura după procedura Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, care ne-a acordat creditul din care se va plăti această investiţie graţie căreia gălăţenii vor putea să-şi cumpere biletele prin smartphone şi vor beneficia de afişaj electronic în staţii.

Citit 3279 ori Ultima modificare Joi, 27 Iulie 2017 17:59

1 comentariu

 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 28 Iulie 2017 11:20
  Hai sa facem terenuri de spor in panta, sa oferim pantofi cu toc sinistratilor si semafoare inteligente setate necorespunzator unui oras plin de gropi si multi soferi care sunt certati cu bunul simt!
  La cati clienti pensionari avem pe mijloacele de transport va fi superba aceasta achizitie care va costa Q si vom plati Z!
  Imi si imaginez un batranel incercand sa inteleaga ce e ala eTicheting sau cum isi poate descarca aplicatia pe telefonul fix de acasa! Batem saua sa priceapa calul! Avem economie, inca nu au plecat chiar toti din tara! Am auzit in decurs de cateva ore femei trecute de 50 de ani veneau din UK de la munca... pana si cei in varsta parasesc tara cui sa foloseasca acest sistem??? Tineretului... care abia asteapta sa-si termine studiile si sa-si foloseasca actele de identitate!
  4
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.