Pictură de 30.000 de euro pe pereţii noii Primării

Pictură de 30.000 de euro pe pereţii noii Primării
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Nu mai puţin de 134.584 de lei fără TVA va plăti Primăria municipiului Galaţi pentru „pictură murală etaj unu şi etaj trei corp A”, în noul sediu al administraţiei locale din strada Domnească nr. 54. Potrivit datelor publicate de Serviciul Electronic de Achiziţii Publice, contractul a fost atribuit prin negociere, fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, pe motiv că „serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive artistice”. Primăria a primit o singură ofertă din partea Asociaţiei Uniunea Artiştilor Plastici din Galaţi. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, în condiţiile în care valoarea estimată iniţială a contractului a fost de 137.000 de lei fără TVA.

Interesant este că, deşi primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a anunţat joi că a fost recepţionată clădirea, în realitate, construcţia Primăriei nu este finalizată. La corpul de clădire de pe strada Cuza nu au fost demontate şi îndepărtate schelele, macaraua e la datorie, iar colţurile clădirii arată clar că finisajele nu sunt gata!

Ieri l-am auzit pe agentul de pază al construcţiei mărturisind altei persoane că „de luni se înjumătăţeşte numărul muncitorilor care vor veni la lucru”.

Citit 7490 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iulie 2017 21:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.