”A trecut anu', ni'ca a făcut Pucheanu” | PNL a făcut bilanţul primarului, la un an de mandat
Foto: ”Viața liberă”, Marius Prisacariu

”A trecut anu', ni'ca a făcut Pucheanu” | PNL a făcut bilanţul primarului, la un an de mandat
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

"Din păcate pentru gălăţeni, domnul Pucheanu a preluat Primăria fără instrucţiuni de folosire, deoarece nu îmi explic cum, din cele 15 promisiuni pe care le-a avut în campania electorală, nu a reuşit să finalizeze sau să demareze vreuna. Un an cu zero realizări. Aş putea sintetiza activitatea domnului primar în câteva cuvinte: a trecut anu', ni’ca a făcut Pucheanu", a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul George Stângă, preşedintele PNL Galaţi.

Parlamentarul i-a făcut primarului municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, un bilanţ la un an de mandat, pe care l-a intitulat "Cartea neagră a administraţiei PSD Galaţi". Stângă a enumerat câteva dintre promisiunile din campania electorală a edilului-şef, afirmând că niciuna dintre acestea nu s-a materializat, în ciuda faptului că a trecut mai bine de un an de mandat. "A promis transformarea Galaţiului într-un oraş verde, prin refacerea tuturor spaţiilor verzi. Într-adevăr, Galaţiul a devenit un oraş verde datorită faptului că administraţia PSD a ales să nu mai îngrijească spaţiile verzi. A preferat să dea voie vegetaţiei să se dezvolte, astfel încât, în unele locuri, aceasta depăşeşte înălţimea unui copil", a spus senatorul PNL.

Acesta a mai amintit, printre altele, de promisiunea privind strângerea maidanezilor de pe străzi şi de cea privind eficientizarea şi modernizarea sistemului centralizat de termoficare, pe care primarul doreşte acum să îl închidă."Rezolvarea problemei câinilor fără stăpân. Aici, într-adevăr, au intervenit foarte prompt. În câteva luni de la preluarea mandatului, au dublat, ba chiar triplat, tarifele percepute pentru prinderea, transportul şi sterilizarea câinilor fără stăpân (...) Motivul închiderii termoficării a fost pentru că era ineficient şi avea pierderi multe. Dacă aveam foarte multe pierderi cu 30.000 de branşamente, cu 15.000 - 20.000 pierderile vor fi mai mari sau mai mici?", a spus preşedintele PNL.

Citit 7781 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2017 21:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.