Evaluaţi acest articol
(19 voturi)
4 comentarii

Aproape 40 la sută dintre gălăţenii care au solicitat ajutorul financiar de 3.000 de lei de la Primărie, pentru a-şi achiziţiona echipamente de încălzire şi apă caldă, au şi primit banii, ne-au informat reprezentanţii municipalităţii.

Până ieri dimineaţă, 5.407 persoane solicitaseră banii oferiţi de autorităţi pentru a deveni independenţi termic. Pentru 3.151 de solicitanţi fuseseră semnate dispoziţii de plată, iar către 2.075 dintre aceştia fusese virat ajutorul financiar de 3.000 de lei.

Aşa cum v-am mai informat, chiar dacă autorităţile vor fi nevoite să reia furnizarea de agent termic, întrucât în sistemul centralizat de termoficare vor mai rămâne totuşi aproximativ 20.000 de gălăţeni, continuă acordarea ajutorului financiar pentru stimularea oamenilor să părăsească sistemul public. Peste 28.000 de apartamente din municipiul Galaţi mai sunt branşate la sistemul centralizat de termoficare, arată datele recensământului caloriferelor, făcut de Calorgal, la comanda Primăriei.

Reamintim că, potrivit informaţiilor furnizate municipalităţii de către distribuitorul de căldură şi apă caldă în sistem centralizat, la finele lunii iunie a acestui an, 28.668 de apartamente mai erau branşate la sistemul public de termoficare. Dintre acestea, doar 12.144 de apartamente depindeau şi de apa caldă în sistem centralizat, iar 805 erau nelocuite.

Citit 5120 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 19:19

4 comentarii

 • postat de VAVI Joi, 10 August 2017 23:42 Link la comentariu
  10
  6

  16.221.000 ron dati dar luati de o firma ce monteaza si distribuie CT de apart este ceva nu? Asta inseamna si someri noi, nu? Bravo natiune doar cei de la gaze sa o duca bine,,,,,,,,,,, si unii!!

  Raportează
 • postat de MUIETI-S POSMAGII, BRE? Joi, 10 August 2017 06:42 Link la comentariu
  11
  17

  Gata, centrala de apartament, MOACA, din banii tuturor galatenilor!

  Acum, fuguta, pe la biserici, MOACA, prescuri, fasole cu carnati, bautura...

  Trai nineca la Galati, salariu minim garantat cat jumatate dintro pensie de gainar de la cooperatie!

  Dar de muncit, cine, bre, unde si ce salariu!?

  Asta poate fi structura invadatorilor - vikingi, locuitori de serviciu electoral, zahar, ulei, lighene si farase, pixuri si cartoane, intrun oras al mafiotilor, unde magarul este domn, iar calul, nimeni?!


  PSD-ul are,acum, garantat, votanti la urmatorul scrutin!

  Pai, sa ne miram de ce orasul se scufunda!?

  La propriu si la figurat.

  Raportează
 • postat de macarie banu Miercuri, 09 August 2017 19:04 Link la comentariu
  10
  12

  NU MAI COMENTEAZA NIMENI?!!!!!!.....NU MAI CITESTE NIMENI ARTICOLE CU SI DESPRE APA CALDA SI AJUTOARE?!!!!!OOAAAAUUUUU!!!!.....BRAVO GALATENI....IN SFARSIT ATI NTELES....NIMENI SI NIMIC DIN GUVERNARE NU AJUTA PE NIMENI.........AJUTOARELE SUNT TOT BANII VOSTRI.....

  Raportează
 • postat de CHIAR FUNCTIONEAZA ... AM APA CALDA ! Miercuri, 09 August 2017 18:39 Link la comentariu
  27
  15

  Ma bucur ca am avut inspiratia sa nu ma arunc ca gaina la m--i ca sa fiu primul care am centrala termica individuala, pentru a avea astfel un subiect vesnic de lauda in cercul meu de cunoscuti !
  Un proverb spune : ,,cu rabdarea treci marea'' asa ca, am asteptat si, multumita Primarului Ionuţ Pucheanu, de la PSD, am ajuns sa ma bucur si eu de o astfel centrala, doar ca, cu 3000 de lei mai ieftin decat altii !!!
  Ii asigur pe toti cei neincrezatori ca nu e nici o scamatorie la mijloc in toata ,,afacerea'' asta cu ajutorul pe care il ofera domnul Primar .
  Pentru mine, aceasta actiune a Primariei ... CHIAR A FUNCTIONAT !

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.