Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
5 comentarii

Serviciul Public Ecosal continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor, parcărilor şi trotuarelor din oraş, la comanda Primăriei. Astfel, până la finalul săptămânii, se va interveni pentru reparaţii prin frezare şi plombare pe viaductul care duce spre combinatul ArcelorMittal, pe Drumul de Dentură, între viaduct şi strada Brăilei, pe strada 1 Decembrie, pe strada Cezar, dar şi pe DJ 251 (ieşirea din oraş către Smârdan).

Se va interveni, de asemenea, pentru reparaţii treceri la nivel, pe liniile de tramvai de pe strada 1 Decembrie, între Tecuci şi Milcov. În Micro 39A, se va lucra la reabilitarea aleii între blocurile W2 şi W3. În ceea ce priveşte trotuarele, se va interveni în continuare pe bulevardul Oţelarilor şi pe bulevardul Galaţi, dar şi pe străzile Victor Vâlcovici şi Furnaliştilor, zona blocurilor G4, G5, G6, J6, J7, J8.

Se va interveni şi pentru reparaţia pavajelor între străzile Ştiinţei şi Domnească, dar şi pentru balastări, pe malul Brateşului şi pe Aleea Drumul de Centură.

Citit 2588 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 19:43

5 comentarii

 • postat de brighila costica Sâmbătă, 12 August 2017 12:19 Link la comentariu
  0
  1

  Cea mai mare surpriza ar putea fi redarea traficului la ELICE, se lucreaza intens pentru Sf Maria si Ziua Marinei...s-a si asfaltat...dupa cum se vede LIVE pe camera amplasata pe hotel VEGA, a DIGI/ RCS&RDS (Galati 2); am monitorizat permanent lucrarile...si se pare ca au adoptat o solutie trainica...Sa vedem cum se va comporta in timp. Toate bune...

  Raportează
 • postat de BARBOSI Vineri, 11 August 2017 06:16 Link la comentariu
  0
  2

  Ati promis acum o luna ca balastati str Lunca Siretului in Barbosi.Chiar am crezut.

  Raportează
 • postat de Bula Joi, 10 August 2017 07:55 Link la comentariu
  1
  3

  Pe toate strazile pe care au peticit " gunoierii" de la ecosal, (firma de ridicat gunoiu), sunt cratere ca la "piscina de la elice".
  Nu mai spun ca daca opreste o masina de la ecosal si curge zeama din ea, vomiti instant. Super profesionisti oameniii astia de la super ecosal.
  Oare sunt multicalificati sau necalificati?
  Sunt curios ce salarii se incaseaza la cea mai tare firma din oras, Ecosal.
  Salubritate ecologica, spune numele , dar ei mai mult fac mizerie prin oras imprastiind zeama mult dorita de locuitoriiiiiii satului electrificat galati.

  Raportează
 • postat de ghe avram Joi, 10 August 2017 07:10 Link la comentariu
  1
  4

  reveniti si finalizati macar pe str Argesului ce ati inceput daca str Iasomiei nu o vede nimeni in ce stare jalnica e de atatia ani.

  Raportează
 • postat de Pieton Miercuri, 09 August 2017 17:53 Link la comentariu
  1
  8

  Dar o rubrica ,,ATENȚIE, PIETONI! Ce trotuare sunt în lucru săptămâna aceasta'', nu considerati ca e necesara ?!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.