ATENȚIE, ȘOFERI! Ce străzi sunt în lucru săptămâna aceasta

ATENȚIE, ȘOFERI! Ce străzi sunt în lucru săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Serviciul Public Ecosal continuă lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor, parcărilor şi trotuarelor din oraş, la comanda Primăriei. Astfel, până la finalul săptămânii, se va interveni pentru reparaţii prin frezare şi plombare pe viaductul care duce spre combinatul ArcelorMittal, pe Drumul de Dentură, între viaduct şi strada Brăilei, pe strada 1 Decembrie, pe strada Cezar, dar şi pe DJ 251 (ieşirea din oraş către Smârdan).

Se va interveni, de asemenea, pentru reparaţii treceri la nivel, pe liniile de tramvai de pe strada 1 Decembrie, între Tecuci şi Milcov. În Micro 39A, se va lucra la reabilitarea aleii între blocurile W2 şi W3. În ceea ce priveşte trotuarele, se va interveni în continuare pe bulevardul Oţelarilor şi pe bulevardul Galaţi, dar şi pe străzile Victor Vâlcovici şi Furnaliştilor, zona blocurilor G4, G5, G6, J6, J7, J8.

Se va interveni şi pentru reparaţia pavajelor între străzile Ştiinţei şi Domnească, dar şi pentru balastări, pe malul Brateşului şi pe Aleea Drumul de Centură.

Citit 3002 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2017 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.