La Permise şi Înmatriculări, numai cu PROGRAMARE ONLINE. De săptămâna viitoare se schimbă regula

La Permise şi Înmatriculări, numai cu PROGRAMARE ONLINE. De săptămâna viitoare se schimbă regula
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Gălăţenii care au nevoie de documente eliberate de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Prefecturii, trebuie să ştie că, începând cu data de 21 august, nu se vor mai putea prezenta la ghişee fără să se programeze online.

"În vederea gestionării corespunzătoare a numărului deosebit de mare de solicitanţi și în scopul implementării sistemelor de ordonare a cererilor pentru eliminarea timpilor de aşteptare la ghişeele serviciului, începând din 21 august 2017, se va operaţionaliza un sistem de programare online pentru următoarele operaţiuni: înmatriculări şi radieri vehicule rutiere, autorizare provizorie vehicule rutiere şi preschimbare permise de conducere româneşti", au informat reprezentanţii Prefecturii.

Potrivit acestora, majoritatea instituţiilor similare din ţară au optat pentru acest sistem şi s-a demonstrat că timpul efectiv de aşteptare la ghişeu se reduce considerabil, deoarece se poate efectua programarea pe zile, ore şi minute, iar timpul alocat pentru fiecare operațiune permite soluţionarea cererilor în conformitate cu bonul de programare, cu condiţia respectării cerinţelor legale.

„Facem precizarea că, fără prezentarea bonului de programare în sistem online, solicitările nu pot fi rezolvate întrucât acest lucru generează aglomerări la ghişeele serviciului, imposibilitatea soluţionării cererilor cetăţenilor şi nu se poate face dovada efectuării programării. Astfel, este necesar ca titularul programării să se prezinte la data, ora şi minutul precizat în bonul de programare”, spune comisar şef de poliţie Cristinel Baciu, şeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Pentru programare, se poate accesa oricând site-ul www.prefecturagalati.ro, secţiunea Programări online.

Citit 55735 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2017 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.