Doar avertisment pentru cei care HRĂNESC MAIDANEZII pe stradă

Doar avertisment pentru cei care HRĂNESC MAIDANEZII pe stradă
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pe adresa redacţiei a venit, zilele trecute, o sesizare din partea unei doamne, Carmen Bordei, care ne-a reclamat faptul că în Grădina Publică sunt extrem de mulţi câini maidanezi, dar şi că există o persoană care îi hrăneşte constant, motiv pentru care patrupedele au devenit teritoriale şi nu mai ies din parc.

"După ce că luminile din Grădina Publică sunt aşa cum sunt, mai avem şi problema câinilor. Există hotărâre de consiliu local în acest sens, tocmai de aceea am chemat şi poliţia pentru a-i interzice persoanei care hrăneşte câinii să o mai facă, dar şi pentru a-i da amendă, aşa cum este stipulat în lege. I-au dat doar un avertisment", ne-a explicat Carmen Bordei.

Poliţia Locală are, însă, o variantă diferită. "Doamna Carmen Bordei a sunat, într-adevăr, la dispeceratul nostru, iar un echipaj de la secţia 5 Poliţie a mers la faţa locului. Pentru că persoana respectivă nu a fost prinsă în fapt, a fost dat doar un avertisment verbal. Este vorba despre o femeie în vârstă de 81 de ani care hrăneşte patrupede. Pentru rezolvarea acestei probleme, colegii de la Secţia 5 Poliţie au anunţat serviciul de Ecarisaj şi vor interveni, împreună cu dânşii, pentru strângerea patrupedelor", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

Citit 4548 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2017 16:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.