Arterele din Galaţi, reparate noaptea

Arterele din Galaţi, reparate noaptea

Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
9 comentarii

Potrivit primarului Ionuţ Pucheanu, lucrările de reabilitare a străzilor din Galaţi pe timp de noapte vor deveni o obişnuinţă în Galaţi. "În această perioadă au loc lucrări de frezare și asfaltare pe strada Brăilei, începând de la intersecția acesteia cu str. Oțelarilor până pe str. Domnească, pe ambele sensuri de mers. Lucrările vor fi desfăşurate pe timp de noapte, pentru a nu fi îngreunat traficul intens din timpul zilei", a explicat edilul. 
Tot la comanda primăriei, serviciul public Ecosal a mai intervenit pe strada Bravilor, pentru frezare şi asfaltare, dar şi în zona Bisericii "Sf. Dumitru", din Micro 39. S-a mai intervenit şi la reparaţia trotuarelor de pe strada Cezar şi de pe strada Furnaliştilor, blocurile G4, G5, J4, J5. De asemenea, pe bulevardul Galaţi încă se mai lucrează la asfaltare.        

Citit 3278 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2017 21:01

9 comentarii

 • postat de Nelu Luni, 28 August 2017 11:46 Link la comentariu
  6
  2

  Zonele frezate, lasate de pe o zi pe alta, nu sunt semnalizate regulamentar.
  Traficul n-ar mai fi asa intens in timpul zilei daca ar exista transport public civilizat.
  Cum i se pare primariei o idee buna sa faca galagie in timpul orelor de odihna?

  Raportează
 • postat de marius Sâmbătă, 26 August 2017 11:29 Link la comentariu
  2
  10

  Dar acest domn primar, ne poate spune cat au costat si cat estimeaza ca vor costa aceste carpeli? De ce orasul traieste numai din carpeli?Este un primar tanar,de ce intra in cardasenii cu fosilele din umbra? De ce nu se apuca de ceea ce trebuie orasului:investitori,investitii si eficientizari?????????

  Raportează
 • postat de un cetatean Sâmbătă, 26 August 2017 08:16 Link la comentariu
  0
  16

  Dar trotuarele de ambele parti in zona hotelului Dunarea sunt o rusine a orasului. Degeaba sunt flori canditi rupi picioarele in dalele sparte sau lipsa. Pe Brailei in zona P-urilor nici o floare pe scuar. sssssspatiile verzi lucreaza doar pe centru .Sa nu mai spun de sensul giratoriu de la Ultimul leu unde mai urat ca acum n-a fost niciodata.Nu vrem luminite de sarbatori, vrem strazi curate si um mediu civilizat De paine si circ ne-am saturat.

  Raportează
 • postat de Zola Sâmbătă, 26 August 2017 07:19 Link la comentariu
  3
  14

  Daca se asfalteaza noaptea, este un lucru foarte bun. Daca nu ma insel, este prima oara in Galati cand se aplica asa ceva. Este o masura inteligent luata si cei care s-au gandit la asta trebuie felicitati si trebuie sa continue . Orasul Galati are nevoie de multe lucruri bune! Succes!

  Raportează
 • postat de Este de bine, cu noul asfalt pus, a scăzut zgomotul produs de anvelope. Vineri, 25 August 2017 17:32 Link la comentariu
  2
  12

  Un factor pozitiv este, cu noul asfalt, a scăzut zgomotul produs la rularea anvelopelor autovehiculelor, aproximativ la jumătate. Sper să țină.

  Raportează
 • postat de GL00... Vineri, 25 August 2017 16:51 Link la comentariu
  2
  13

  Care noapte domnule...
  Astazi se turna asfalt pe Str.Siderurgistilor, zapaceala mare trafic infernal

  Raportează
 • postat de Terente Vineri, 25 August 2017 12:30 Link la comentariu
  3
  25

  Masura care se impunea de mult. Alaturi de muuulte altele...

  Raportează
 • postat de Florin Vineri, 25 August 2017 12:10 Link la comentariu
  1
  25

  Singura problema nu e ca frezeaza noaptea sau ziua, ci ca le lasa cu zilele asa, in loc sa le astupe in aceeasi zi sau in aceeasi noapte! Nu e decat o frezare si o reasfaltare, nu necesita nici o alta lucrare adiacenta, ce naiba e asa de greu sa le faca in aceeasi zi sau hai sa zicem a doua zi??? O porcarie tipica pentru Galati!

  Raportează
 • postat de locuitor de pe aceasta strada Vineri, 25 August 2017 11:09 Link la comentariu
  1
  12

  Dar pe str.MORILOR cind aveti in plan sa terminati astuparea gropilor ce au fost facute de angajatii ECOSAL inca de acum vreo trei saptamani ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.