Cadouri, colinde și bucurie în autobuzele lui Moș Crăciun (FOTO)

Cadouri, colinde și bucurie în autobuzele lui Moș Crăciun (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Sute de prichindei au așteptat și în acest an nerăbdători autobuzul lui Moș Crăciun în stația din Micro 19, iar bucuria copiilor a fost și mai mare atunci când au văzut că Moșul a venit de data aceasta cu două autobuze, și nu doar cu unul, așa cum s-a întâmplat în anii din urmă.

Cele două mașini frumos decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă au mers între orele 11,00 și 18,00 pe traseul 102, iar toți copiii urcați au fost întâmpinați cu dulciuri și cu jucării. Alături de Moș Crăciun au fost și de această dată ajutoarele sale de nădejde, crăciunițele și spiridușii. După ce emoțiile primelor momente s-au risipit, copiii au cântat colinde, și-au arătat unul altuia cadourile primite și s-au bucurat de atmosfera de sărbătoare. ”Avem toate listele cu copii cuminți și vrem să-i bucurăm pe cât mai mulți dintre ei. Ei sunt viitorul nostru și de la ei așteptăm ceva mai bun”, a spus Moș Crăciun.

Esste pentru al șaselea an consecutiv în care Centrul de Inițiativă Comunitară Galați și partenerii săi organizează acest eveniment, acțiunea devenind tot mai populară de la o ediție la alta. ”Mă bucură și faptul că sunt atât de mulți copii, dar și reacția acestor micuți atunci când au văzut autobuzele. Pe această cale, le mulțumim și celor de la Transurb pentru implicare și sprijin”, a precizat Ionuț Glăvan, președintele Centrului de Inițiativă Comunitară.

Sursa foto: Facebook/Centrul de Inițiativă Comunitară

Citit 3837 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.