Gălăţenii se vor plimba cu navele Borcea şi Moldova

Gălăţenii se vor plimba cu navele Borcea şi Moldova
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Cea mai aşteptată parte a evenimentelor programate pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Dunării se va desfăşura astăzi, 30 iunie, când între orele 10,00 şi 21,00 gălăţenii se vor bucura de minicroaziere cu nave fluviale "Moldova" şi "Borcea", conform programului stabilit de organizatori.

Durata unei plimbări va fi de aproximativ două ore. Pentru rezervări este disponibilă adresa web: croaziere.galationline.ro, unde doritorii trebuie să se înscrie. Îmbarcarea se face de la pontonul NAVROM de la orele 10,00, 12,45, 15,30 şi  18,15 - pentru nava "Moldova" şi 10,30, 13,15, 16,00 şi 18,45 - pentru nava "Borcea".

Pentru buna desfăşurare a minicroazierelor organizatorii au stabilit următoarele reguli: prezenţa pentru îmbarcare va fi cu minimum 30 de minute înainte de plecare; numărul de locuri distribuite este strict corelat cu capacitatea fiecărei nave, pentru fiecare cursă în parte; nu este permisă îmbarcarea cu bagaje mari sau obiecte contondente; au prioritate la îmbarcare persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora dacă este cazul; copiii sub 14 ani vor putea călători doar însoţiţi de părinţi, cadre didactice, alţi însoţitori autorizaţi; fiecare persoană inclusiv copiii vor avea asupra lor ticket-ul de rezervare individual cu cod de bare; organizatorii vor refuza îmbarcarea dacă ticket-ul nu este valabil, persoanele sunt sub influenţa alcoolului sau cele care utilizează un limbaj indecent ori comit agresiuni verbale sau fizice la adresa celorlalţi participanţi la eveniment.

Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”. Informaţii suplimentare despre toate aceste manifestări pe: galationline.ro, galtour-dunarea.ro, Facebook în eveniment “Zilele Dunării 2018”.

(P)

Citit 9166 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:25