După beţie, unul la spital, altul la poliţie

După beţie, unul la spital, altul la poliţie

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un băut împreună şi apoi unul a ajuns la spital, iar celălalt la poliţie. Este povestea, pe scurt, a doi bărbaţi din Tîrgu Bujor, care, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, s-au luat la ceartă, într-un bar din localitate.

Martorii au sunat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi. Oamenii legii au aflat că, în urma unui scandal produs între doi clienţi ai barului, amândoi aflaţi în stare de ebrietate, unul dintre aceştia a fost tăiat pe abdomen cu un cutter, iar agresorul şi persoana vătămată, plină de sânge, au părăsit terasa barului, îndreptându-se în direcţii diferite.

Jandarmii au identificat persoana vătămată, în vârstă de 45 de ani, în faţa unui cabinet stomatologic, unde medicul încerca să-i oprească sângerarea. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical de urgenţă, chemat de către medicul stomatolog.

Agresorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 39 de ani, din localitate, într-un bar din apropierea locului producerii incidentului. Acesta a recunoscut că el este agresorul, prezentând, totodată, şi obiectul cu care a produs infracţiunea. Bărbatul le-a povestit jandarmilor că între el şi partea vătămată exista o stare de tensiune mai veche, iar pe fondul consumului excesiv de alcool şi într-un acces de furie a izbucnit un conflict spontan.

Persoana vătămată a fost transportată la spital, iar agresorul a fost condus de către jandarmi la sediul Poliţiei, unde a fost întocmit procesul verbal de sesizare şi vor continua cercetările.

Citit 2254 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Septembrie 2018 01:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro