Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cea de-a doua ediţie a Oktoberfest se va desfăşura, la Galaţi, puţin mai devreme, chiar înainte de a intra în luna celebrată de festival, în perioada 27-30 septembrie, pe platoul Sălii Sporturilor. Organizatorii anunţă că vor aduce pentru publicul participant delicatese specifice gastronomiei nemţeşti, cum sunt cârnaţii Nuremberger, Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe, produse specific româneşti, dar şi de pe alte meridiane. Berea germană nefiltrată va fi însă vedeta evenimentului. Atmosfera va fi întreţinută de Claudia & Die Burzenland Party Band. Un alt moment special pregătit de organizatori este concursul Miss Oktoberfest, înscrierile fiind deschise pe pagina de Facebook aevenimentului, cu precizarea că vârsta minimă de participare este 18 ani. Nici bărbaţii nu vor sta departe de spiritul competiţional, ei fiind chemaţi să se întreacă pentru a obţine râvnitul titlu de Regele berii.

Citit 9099 ori Ultima modificare Marți, 25 Septembrie 2018 11:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro