Trofeu câştigat de Facebook, LinkedIn şi TripAdvisor. Compania unui gălăţean din America a câştigat premiul Timmy 2018 | FOTO

Trofeu câştigat de Facebook, LinkedIn şi TripAdvisor. Compania unui gălăţean din America a câştigat premiul Timmy 2018 | FOTO
În foto, Codrin Arsene
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Digital Authority Partners, compania înfiinţată de gălăţeanul Codrin Arsene, a câştigat Premiul Timmy 2018, pentru cel mai divers şi inovativ loc de muncă în domeniul tehnologiei din Statele Unite ale Americii. Un trofeu care, în anii trecuţi, le-a revenit celebrelor companii Facebook, LinkedIn, Venmo şi TripAdvisor!

Pe 26 septembrie, ziarul „Viaţa liberă” anunţa că, la doar 31 de ani, gălăţeanul Codrin Arsene conduce prima afacere românească din America nominalizată pentru această distincţie. Convins că CV-ul este o modalitate învechită şi irelevantă de angajare, gălăţeanul şi-a format o echipă de 50 de oameni extrem de talentaţi, care trăiesc în toate colţurile lumii - Zimbabwe, Belgia, România, Singapore, India şi Argentina - angajaţi în funcţie de potenţialul lor, în urma testelor pe care le-au luat! Gălăţeanul avea nevoie de voturi, câştigătorul Premiului Timmy fiind desemnat 50 la sută pe baza votului popular şi 50 la sută de către un juriu de specialitate, format din experţi în condiţii de muncă.

Vestea cea mare a venit! „Cu mare bucurie anunțăm că Digital Authority a câștigat trofeul 2018 pentru diversitate la locul de muncă în Chicago. Suntem copleşiţi, entuziasmați și onorați să primim acest premiu și să intrăm, alături de Linkedin, Facebook, Venmo, Salesforce și Capital One, în rândul celor mai diverse echipe de tehnologie din America. Într-o industrie plină de practici de angajare părtinitoare și culturi de lucru imperfecte, suntem bucuroși să fim recunoscuți ca o companie inovatoare. Suntem o echipă puternică de 50 de visători, perturbatori şi inovatori. Și suntem aici pentru a ajuta toți angajații, clienții și colaboratorii noștri să aștepte un viitor mai bun, mai corect și mai luminos. Nu puteam fi mai mândri de tot ceea ce am realizat și încântați de ceea ce urmează să vină!”, a scris Codrin Arsene, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Cine este Codrin Arsene

Cititorii de cursă lungă ai ziarului "Viaţa liberă" îşi amintesc, cu siguranţă, de colaboratorul nostru Codrin Ştefan Arsene, căruia i-au citit articolele în perioada martie 2003 - iulie 2008.

Născut pe 16 iulie 1987, la Târgu Bujor, Codrin a studiat la Galaţi la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" şi Colegiul Naţional "Costache Negri". Dornic să cucerească lumea, a început asaltul încă de pe vremea când era doar liceean, câştigându-şi un loc în topul celor mai activi şi mai inteligenţi tineri din România. În 2005 a fost cel mai tânăr reprezentant oficial în teritoriu al Programului "Clean Up the World" ("Curăţă lumea"), iniţiat de ONU prin Departamentul de Mediu (UNEP).

În 2006, a plecat SUA, după ce a primit Bursa Specială ''Guvernul României'', iar în 2010 a devenit cel mai bun student al generaţiei sale de la Universitatea din Chicago şi singurul care a absolvit două specializări, Ştiinţe Politice şi Studii Internaţionale, ambele cu onoruri (gradaţia de merit americană).

Până să-şi deschidă propria afacere, a lucrat în domeniul informatic, la o companie americană (Sears) ca manager de proiect şi apoi ca manager de strategie digitala la o companie japoneză (Ricoh).

Ce reprezintă Premiile Timmy

Premiile Timmy sunt organizate în zece oraşe din Statele Unite şi Canada, la patru categorii - cel mai bun start-up în domeniul tehnologic, cel mai bun manager din domeniul tehnologic, cea mai bună cultură a muncii şi cea mai bună companie pentru diversitate la locul de muncă.

Digital Authority Partners, companie de consultanţă şi IT cu sediul în Chicago, Illinois, condusă de Codrin Arsene, a fost nominalizată de Tech in Motion la categoria cea mai bună companie pentru diversitate la locul de muncă, datorită modalităţii unice de angajare, în care nu contează CV-urile celor care aspiră să fie angajaţi în companie, ci doar cum îndeplinesc sarcinile aferente postului. Prin această modalitate inovativă, Digital Authority Partners oferă oricărui candidat şansa de demonstra că este potrivit pentru poziţia vizată, fără a ţine cont de experienţa prealabilă sau de informaţii precum provenienţă, naţionalitate, sex sau religie.

Citit 5487 ori Ultima modificare Vineri, 26 Octombrie 2018 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.