Oțelul a fost lamentabilă la Buzău

Oțelul a fost lamentabilă la Buzău

SC Otelul Galati/ Facebook
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)
5 comentarii

Echipa de fotbal SC Oțelul a pierdut categoric partida din deplasare cu prima clasată, SCM Gloria Buzău, scor 5-0, în etapa a patra din returul Ligii 3. Gloria Buzău a deschis scorul repede, în minutul 4, apoi a urmat o scurtă perioadă, singura din tot meciul, cu joc acceptabil al SC Oțelul. Au fost irosite patru mai ocazii de egalare, pe contraatac gazdele au făcut 2-0 și de acolo Oțelul nu a mai contat. Până la pauză s-a ajuns la 3-0, iar din minutul 49 Oțelul a rămas și cu un jucător mai puțin, Zaharia fiind eliminat. "Nu ne meritați" s-a auzit din peluza suporterilor gălățeni, cei mai mulți părăsind stadionul. Spre final, neputința Oțelului s-a văzut și la ratarea unui penalti, înainte de golul de 5-0.

Citit 5038 ori Ultima modificare Luni, 25 Martie 2019 12:07

5 comentarii

 • postat de Nicu Duminică, 24 Martie 2019 16:50 5.13.159.*** Link la comentariu
  3
  18

  Ar trebui sa RETURNEZE toti banii si bonusurile incasate precum si dobinda aferenta. Sa li se scoata toate fumurile de mari fotbalisti. Ar trebui mai intii sa faca performanta si apoi sa fie recompensati pentru merite. Daca ar fi fost incadrati in campul muncii la un angajator ar fi fost CONCEDIATI DE MULT. Ca la orce angajare, ar fi trebuit sa demonstreze CE STIU SI CE POT SA FACA.

  Raportează
 • postat de sorin Duminică, 24 Martie 2019 11:47 5.13.130.*** Link la comentariu
  2
  27

  in primul rand sezonul viitor dorim promovare cred ,deci nu putem juca cu juniori.
  Nu cred nici in conducatori de carton gen moisescu si prietenii,unii n-au dat cu piciorul in minge deci nu pot conduce un club profesionist fie ei si din partea supoterilor si sunt prea multi chiar si neplatiti avand fiecare putere de decizie, mai ales ca toti sunt angajati in alte activitati neavand timpul necesar de implicare totala .
  Avem nevoie de un conducator cu experienta care alaturi de Vali Stefan sa poata face un lot competitiv pt a ataca promovarea ,acest lot in mare nu e capabil de performanta ca si majoritatea conducatorilor, totul trebuie regandit si recladit din temelii.
  Sper din sezonul viitor sa se gaseasca cele mai bune solutii alaturi de primarie (care poate asigura un buget mai mare) si oameni de afaceri din galati sa vedem o alta fata a otelului dar si cu conducatori noi si mai putini ,cu mai multa credibilitate in fata autoritatilor locale, s-au poate vine si un patron mare alaturi ca la petrolul ca fara bani nu putem face nimic

  Raportează
 • postat de Siop Duminică, 24 Martie 2019 06:53 5.13.166.*** Link la comentariu
  0
  31

  Rusine, rusine , rusine , mai aveti pretentii ? Va faceti de bacanie pe unde va duceti , lasati-va de fotbal daca nu puteti face mai mult.

  Raportează
 • postat de markus Sâmbătă, 23 Martie 2019 21:25 5.13.220.*** Link la comentariu
  7
  20

  sa regindim ce dorim....acum este timpul sa incetam toate contractele pe sentimemte.. (legende ...veterani) ......lasam sa joace doar tineri fara mercenari seniori.........asa ne intarim.......multumim conducerii actuale.....apreciem demisiilor lor si eliberarea de contract a veteranilor.......si sa incepem cu juniorii galateni.......si antrenor capabil.....(panzaru este depasit ....realizari...zero)....fara costuri suplimentare............ne pregatim doar cu juniori pentru urmatorul sezon

  Raportează
 • postat de marius Sâmbătă, 23 Martie 2019 20:20 188.24.208.*** Link la comentariu
  3
  18

  Pai cand spuneam de politica de transferuri din iarna, eram contrat( Chipirliu nu e bun , etc). Acum ce mai este de spus?
  De ce nu se incearca discutii cu foste embleme ale Galatiului ( in special atacanti )?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.