Sâmbătă şi duminică, Cupa Beija Flor la Sala Dunărea. Concurs național de amploare la dans sportiv
Foto: Sonia Baciu

Sâmbătă şi duminică, Cupa Beija Flor la Sala Dunărea. Concurs național de amploare la dans sportiv
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Clubul gălățean de dans sportiv Beija Flor, în colaborare cu Federația Română de Dans Sportiv, organizează, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, sâmbătă și duminică, cea de-a 13-a ediție a competiţiei naţionale ”Cupa Beija Flor”, dar și a doua ediție a ”Danube Dance Fest”, dedicată grupurilor.

Sâmbătă, de la ora 9,00, va începe concursul rezervat sportivilor legitimați, iar de la ora 19,00 va avea loc ”Gala Finaliștilor”, în care vor evolua cele mai bune perechi din competiție, într-un nou spectacol de lumini, muzică, armonie și pasiune. ”Sperăm să fie un spectacol de excepție, așa încât oamenii să se gândească cu drag la el, de fiecare dată. Avem pregătit un decor nou, inedit. În ceea ce ne privește pe noi, ne dorim finale și vrem cât mai mulți sportivi pe podium”, a declarat Iulian Tenie, președintele clubului Beija Flor și directorul de concurs. Totodată acesta va fi și arbitru, atât în ziua dedicată sportivilor legitimați, cât și în cea a debutanților.

Duminică, de la ora 8,00, se va desfășura concursul debutanților - ”Danube Dance Fest”. Cu această ocazie, publicul gălățean va avea ocazia să îi vadă pe ringul de dans pe sportivii de la cluburile gălățene Beija Flor, Fantezia, filialele gălățene ale cluburilor Phoenix și Generația 9 (ambele din București), Hobby Dance, CSM Galați (club sub titulatura căruia de la începutul lunii martie evoluează dansatori de la Fantezia - clase superioare, respectiv de la filiala gălățeană a clubului Generația 9 - la nivel de începători).

Pentru prima zi a evenimentului sportiv sunt așteptate zeci de perechi, printre acestea aflându-se și dansatori de la șase cluburi din Republica Moldova, în timp ce pentru competiția formațiilor sunt așteptați peste 1.300 de copii de la 40 de cluburi din țară și trei din R. Moldova, care vor pune în scenă 235 de momente artistice. ”Avem o concurență acerbă, în ziua dedicată formațiilor, la secţiunile balet, dans clasic, liric, gimnastică ritmică, urban sau latino”, a spus Cristina Tănăsache, directorul de concurs la "Danube Dance Fest". Prețul biletelor de intrare este de 25 de lei pentru sâmbătă și 20 de lei pentru duminică. 

Citit 2916 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Martie 2019 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.