CSM ”Dunărea” Galați, bătălia pentru al treilea titlu. De astăzi, lupta din finala Ligii Naționale de HOCHEI
Foto: Sonia Baciu

CSM ”Dunărea” Galați, bătălia pentru al treilea titlu. De astăzi, lupta din finala Ligii Naționale de HOCHEI
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Echipa de hochei CSM "Dunărea" Galați va începe astăzi, de la ora 18.30, cea de-a treia finală a Ligii Naționale, după cele din 2015 (cu Steaua), respectiv, 2016 (cu Miercurea Ciuc), de data aceasta în fața formației Corona Brașov.

Brașovenii s-au calificat în finală, după ce au reușit, vineri seară, să învingă campioana en-titre, SC Miercurea Ciuc, cu scorul de 3-1 la general.

În cele șase meciuri directe din acest sezon, CSM Galați s-a impus de trei ori (6-3 și 4-2, acasă, și 6-3, în deplasare) și a pierdut două jocuri în over-time (ambele la Brașov), "lupii" reușind o singură victorie clară, 5-1, în deplasare.

Gălățenii, cu scorul general de 3-0 în fața celor de la ACSH Gheorgheni, în semifinală, sunt foarte motivați pentru a obține încă un titlu, iar pentru asta au nevoie și de sprijinul publicului. "După nouă luni de muncă, în care ne-ați susținut necondiționat, am ajuns unde ne-am dorit. Vom face tot posibilul să câștigam cele două meciuri de la Galați și pe cel de la Brașov și să câștigam titlul, dar avem mare nevoie de voi. Vrem să fiți alături de noi, să ne ajutați cum ați făcut-o şi până acum și la final să ne bucurăm împreună. Vă mulțumim", a spus gălățeanul Adrian Irimia.

Intrarea publicului se va face pe bază de bilet, la prețul de 5 lei.

Al doilea meci al finalei, care se va disputa în sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", va avea loc mâine, tot de la ora 18.30, iar următoarele două jocuri se vor disputa vineri și sâmbătă (19 și 20 aprilie), la Brașov. În caz de egalitate, "decisivul" se va disputa pe 22 aprilie, la Galați.

După disputarea finalelor, lotul național se va reuni pentru Campionatul Mondial Divizia a I-a, Grupa B, urmând să plece pe 26 aprilie spre Estonia, pentru a participa la întrecerile care debutează în 28 aprilie.

Citit 2254 ori Ultima modificare Luni, 15 Aprilie 2019 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.