”Prinţesa ţiganilor din Galaţi” a cucerit juriul Masterchef (Foto şi Video)
Foto: Pro Tv

”Prinţesa ţiganilor din Galaţi” a cucerit juriul Masterchef (Foto şi Video)
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

"Cea mai frumoasă pirandă din Lieşti a făcut senzaţie pe scena X Factor", scriam, în urmă cu doi ani, despre Narcisa Stănescu. Frumoasă, îmbrăcată în port tradițional, roşu cu fir auriu, am revăzut-o deunăzi la "Masterchef", pe Pro Tv, unde a dovedit că are "baro talentu", adică mare talent nu numai la cântat, ci şi la gătit.

"Şah hai mas", aşa se numeşte varza călită cu costiţă afumată pe care a pregătit-o la "Masterchef", unde a venit cu o galerie de susţinători formată din mama-soacră, soţul şi cumnata. "Găteşte foarte bine! E şi frumoasă, e şi harnică", a lăudat-o soacra.

"Potrivit tradiției, responsabilitatea unei fete, încă de tânără, este să știe să gătească. Eu am învățat de la mama. Stând pe lângă ea, văzând ce face, am prins drag de gătit. După ce m-am căsătorit, am început să gătesc acasă la mama soacră, mai ales pentru soțul meu, pe care îl iubesc enorm și îmi doresc să fiu pe placul lui. Titlul de Masterchef, pentru mine, ar fi o mândrie enorm de mare şi mi-l doresc pentru soțul meu, pentru a-l face și pe el mândru de mine. Vă imaginați cum ar fi ca o simplă țigancă să aibă rolul de «Masterchef»? Doamne, nu ştiţi ce bucurie ar fi pentru mine!", a mărturisit cu modestie şi sinceritate Narcisa, cu maturitatea celor 19 ani pe care îi are.

De cum a intrat, Narcisa le-a luat ochii membrilor juriului, care au aflat că-i măritată de trei ani cu cel căruia i-a fost promisă încă de la vârsta de şase ani.

"Întâi gustaţi şi apoi spuneţi! Că degeaba sunt frumoasă, dacă nu ştiu să gătesc! Vreau să vă demonstrez că ştiu să şi gătesc!", le-a cerut Narcisa membrilor juriului. Şi ca să simtă mai bine savoarea mâncării ţigăneşti le-a cântat "Kibori".

Cuceriţi de gustul, aromele şi de prezentarea preparatului, dar mai ales de frumuseţea, graţia şi farmecul pirandei, membrii juriului i-au oferit trei "DA"-uri şi şorţul care o califică în etapa următoare, eliminatorie. "Mă simt enorm de fericită şi de entuziasmată şi... parcă nu-mi vine să cred", a mărturisit Narcisa.

Aşa că "Prinţesa ţiganilor din Galaţi", după cum a fost numită după apariţia la "X Factor", intră în cursa pentru titlul de "Masterchef".

VEZI VIDEO MAI JOS (sursa, protvplus.ro)

Media

Citit 16619 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 23:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.