Idolii adolescenţilor cântă la Galaţi

Idolii adolescenţilor cântă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(29 voturi)

Doar 20 de bilete la categoria cea mai scumpă mai sunt la vânzare pentru primul concert, care va avea loc la Galaţi, din turneul naţional al vlogerilor şi cântăreţilor de la 5Gang. Trupa fenomen, care numai în decurs de un an a adunat milioane de vizualizări pe youtube, şi-a propus să se întâlnească cu fanii adolescenţi la scenă deschisă.

Spectacolul va avea loc vineri 27 septembrie, la Sala Sporturilor de la ora 19,00. Copiii cu vârsta sub 12 ani nu au voie neînsoţiţi de un adult în sala de spectacol. 

5Gang este proiectul de pe Youtube cu un mare succes la tineri. Cinci vloggeri talentați, Selly, Pain, Dia, Gami și Exploit, s-au unit pentru a scoate câteva piese care au la bază renumitul gen Trap, din ce în ce mai preferat de copii și nu numai. Cei cinci au reuşit să devină unul dintre cele mai de succes branduri ce hrănesc apetitul comunităţii YouTube din România, prin versuri cu care adolescenţii se pot identifica foarte uşor şi cu o energie aparte în muzică şi vloguri. Selly, cel care a dat startul ideii, este cel mai mare vloger din România, cu aproape două milioane de subscrieri pe canalul său. Acesta i-a adus alături pe Diana Condurache, Gami, Pain şi Exploit, astfel că a lansat proiectul muzical 5GANG. Cu toate că au scos câteva piese, aceștia au recunoscut de nenumărate ori că proiectul este pentru distracție și pentru a aduce o dispoziție bună celor ce ascultă și că nu l-au înființat pentru a intra și pe piața muzicală sau pentru a face concurență vreunui artist pentru că nu se consideră cântăreți. Cu toate acestea, la primul lor concert la Arenele Române, programat anul acesta pe 1 iunie, biletele s-au vândut toate cu o lună mai devreme, astfel că vlogerii au fost nevoiţi să susţină două concerte, nu unul.

Mai mult decât atât, în toamna aceasta, cei cinci vlogeri au devenit subiect de film. Unul dintre regizorii tineri din România şi-a propus să realizeze "5Gang The Movie", în care cei cinci vor povesti, cu umorul şi prospeţimea caracteristică adolescenţei, drumul lor spre succes.

În prima parte a spectacolului este programată şi prezentarea lotului echipei feminine de volei CSU Belor Galaţi, aflată la cel de-al doilea sezon în prima ligă. Gruparea gălăţeană şi-a schimbat lotul din temelii în această vară, transferând nu mai puţin de nouă jucătoare noi, inclusiv din Spania, Georgia, Bulgaria sau Serbia.

Citit 6170 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.