Calorgal începe probele de căldură

Calorgal începe probele de căldură

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
2 comentarii

Calorgal va începe, săptămâna viitoare, probele tehnologice în vederea furnizării de căldură în apropiatul sezon rece. Mai întâi, în perioada 21-26 octombrie, se va face umplerea instalațiilor secundare în vederea efectuării probelor de presiune. "Aceste probe sunt exclusiv pe partea noastră de reţea, până la limita de proprietate", ne-a spus directorul general Marian Alexandru.
Va urma, între 26 şi 31 octombrie, umplerea instalațiilor la consumatorii finali. Ziua şi ora derulării acestei operațiuni vor fi anunţate prin afișare la fiecare branșament (bloc sau scară de bloc). Anunțul va conține un număr de telefon, apelabil în situația în care se constată avarii în condominiul proprietate al beneficiarului. "Remedierile necesare în urma constatării avariilor în condominii intră în sarcina beneficiarului proprietar sau locatar. Noi putem oferi sprijin tehnic beneficiarilor, în funcție  de personalul disponibil la momentul solicitării", ne-a mai spus directorul general al Calorgal.

Citit 1779 ori Ultima modificare Joi, 24 Octombrie 2019 15:46

2 comentarii

 • postat de Oana Terescenco Vineri, 18 Octombrie 2019 21:46 5.13.191.*** Link la comentariu
  0
  2

  Da-ti caldura la oameni mai repede nui mai tineti atata in frig

  Raportează
 • postat de Vreau APĂ CALDĂ! Vineri, 18 Octombrie 2019 01:41 86.122.130.*** Link la comentariu
  1
  12

  Și se va da și APĂ CALDĂ prin NOILE Centrale de Cartier?
  Sau ați investit în aceste CT ca să funcționeze doar câteva luni pe an pentru căldură?
  Vrem un răspuns de la Primar, Viceprimar sau actualii Consilieri locali!

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro