Mătcaşii nu vor pierde ajutoarele de minimis

Mătcaşii nu vor pierde ajutoarele de minimis

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Prima vizită în teritoriu a noului ministru al Agriculturii, Adrian Oros, a avut loc, vineri, 8 noiembrie 2019, în judeţul Galaţi, unde demnitarul le-a dat asigurări fermierilor că niciunul din programele de minimis din agricultură nu va fi tăiat.

Prima escală a ministrului a fost la Matca, pentru a-i linişti pe localnici că nu vor pierde ajutoarele de minimis primite prin programul "Tomata". "Am venit să repet pentru a treia sau a patra oară că toate programele care sunt în derulare, care sunt bugetate, vor curge în continuare, inclusiv anul viitor, iar acolo unde nu au efect, vom veni cu ceva mai bun, cu stimulente mai bune, dar nu le vom tăia", a spus ministrul. El a menţionat că principalul obiectiv al mandatului său este scrierea, până în luna mai a anului viitor, a programului naţional strategic, fostul PNDR, care va finanţa agricultura. "Pentru că, nu trebuie să ne ascundem, cele 20 de miliarde de euro care vor veni în perioada 2021-2027 vor fi principala sursă de finanţare a agriculturii", a adăugat Adrian Oros.

Ministrul Agriculturii a confirmat faptul că gălăţeanul Maricel Floricel Dima nu mai este secretar de stat în minister. "Singurul secretar de stat cert la ora asta şi care va fi în echipa mea este dl Emil Dumitru, fostul preşedinte executiv al Federaţiei Pro Agro".

Citit 1913 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 00:11

1 comentariu

  • postat de paloma Duminică, 10 Noiembrie 2019 01:20 79.116.96.*** Link la comentariu
    0
    1

    psd-istii sa-si faca bagajele...sa vezi harnicie pe la ghisee zilelele astea !!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.