Accident spectaculos pe strada Brăilei. O persoană a ajuns la spital

Accident spectaculos pe strada Brăilei. O persoană a ajuns la spital
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un tânăr de 23 de ani a fost rănit în urma unui accident rutier petrecut la intersecția străzilor Brăilei și George Coșbuc. În accident, au fost implicate trei autoturisme, una dintre ele aparținând unei firme de securitate. În urma impactului, mașină firmei de securitate s-a răsturnat. La fața locului, a fost direcționat un echipaj de stingere al Detașamentului de Pompieri Galați, care a asigurat măsurile PSI. 

"În accident, au fost implicate trei autoturisme, un Logan, care s-a răsturnat, și două autoturisme Skoda. Nu au fost victime încarcerate", ne-a explicat Dan Ionașcu, purtătorul de cuvânt al ISU.

La fața locului, a ajuns și un echipaj SMURD, care a preluat un bărbat de 23 de ani, cu multiple traumatisme, rezultate în urma răsturnării autoturismului marca Logan. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Oamenii legii îi vor testa alcoolscopic pe cei trei șoferi implicați, urmând să stabilească și cine este vinovat de producerea accidentului. Pe perioada cercetărilor, traficul în zonă s-a desfășurat îngreunat.

Citit 11952 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.