Spectacol cu intrare liberă şi tombolă cu zeci de premii

Spectacol cu intrare liberă şi tombolă cu zeci de premii
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

În pragul Sărbătorilor de iarnă, "Viaţa liberă" vă invită să vă comutaţi din timp pe modul "Distracţie" şi "Daruri". Toţi gălăţenii, cu mic cu mare, sunt invitaţi să vină cu gaşca, cu familia şi cu colegii la o mare petrecere, cu ocazia aniversării de 30 de ani de "Viaţa liberă". Miercuri, 11 decembrie, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, va fi un spectacol pe cinste, cu intrare liberă, dar şi o tombolă cu zeci de premii consistente, doar pentru public.

Invitaţii speciali sunt băieţii de la trupa Proconsul, cei mai indicaţi să cânte despre dragoste, sentimentul care ne uneşte în această perioadă din an. Prima trupă autohtonă care a câştigat trofeul "Cerbul de Aur", dar şi premii la Festivalul "Mamaia", deţinătoare a unui disc de aur, vă aşteaptă la Sala Sporturilor pentru a fredona cele mai cunoscute melodii ale lor: "Mi-ai luat inima", "Cerul", "Despre tine", "Spune-mi despre noi", "Prima zăpadă" şi altele.

Câştigător al ediţiei din 2013 a "X Factor", participant la mai multe sezoane la "Te cunosc de undeva", realizator de emisiuni TV, Florin Ristei, alături de trupa sa, Freestay, vine tocmai din Asia (unde a filmat pentru "Asia Express") ca să cânte pentru gălăţenii din oraşul copilăriei sale.

Show-ul va fi completat de o voce unică, cea a Mariei Magdalena Dănăilă, de asemenea premiată la Festivalul "Mamaia", dar şi la toate concursurile de muzică folk din ţară şi semifinalistă la Eurovision.

Una dintre cele mai căutate trupe ale Galaţiului, deşi s-a lansat cu puţin timp în urmă, Mad Grooves, vine la spectacol cu un repertoriu de zile mari. Dacă simţiţi că nu veţi mai putea sta aşezaţi pe scaune şi că ritmul din voi trebuie să se dezlănţuie la dans, e timpul să nu vă sfiiţi. Mad Grooves vă aşteaptă la dans.

Aşa cum v-a obişnuit până acum, "Viaţa liberă" va promova la spectacol şi tinerele talentele ale oraşului, viitoarele vedete. De la Casa de Cultură a Studenţilor, vor cânta un rock proaspăt Among the Filters şi vor dansa Unity Squad şi Anttitude.

Prezentator şi MC al evenimentului va fi colegul şi prietenul nostru Dănuţ Lungu.

Cu ce premii te întorci acasă de la spectacol

Pe lângă muzică şi dans, ca distracţia şi bucuria să fie şi mai mari, participanţii la spectacol se vor întoarce acasă cu daruri.

La tombolă sunt puse în joc zeci de vouchere cu premii consistente: 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", un lingou de aur de la Casa de schimb valutar "Romero", 20 de vouchere în valoare de 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună de fitness la EliteGym, cinci vouchere de 100 lei constând în servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetică corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera (valabile în decembrie şi ianuarie), un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy.

Evenimentul dedicat prietenilor "Vieţii libere", cititorii, realizat cu artişti prieteni ai ziarului, nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat şi prietenii-sponsori: Lemacons, Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex și Invictus.

Mulțumim sponsorilor UVSAR și ALFARO Security pentru asistență medicală și servicii de securitate.

Cum dar din dar se face rai, spectatorii pot aduce la rândul lor lumina speranţei în inima unei familii greu încercate. La numai 24 de ani, Elena Maricela Orac suferă de scleroză multiplă, boală care necesită o intervenţie de transplant de celule stem în Rusia. La spectacol o veţi putea întâlni alături de soţul ei, Adrian, şi veţi putea dona orice sumă într-o urnă.

CITEȘTE ȘI: Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 8848 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 11:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.