”Carantină” edilitară pe strada Plevnei. Oameni blocaţi în curţi

”Carantină” edilitară pe strada Plevnei. Oameni blocaţi în curţi
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Locatarii străzii Plevnei s-au trezit joi seara, în timp ce ploua de zor, într-un soi de "carantină" edilitară: din cauza şantierului nu puteau să intre în curţi, dar nici să iasă. Situaţia ne-a fost semnalată de unul dintre locuitorii străzii, care ne-a trimis şi o fotografie de la faţa locului: "Nu ştiu cât se poate vedea în poză, dar e un şanţ de 70 de centimetri adâncime. Înţeleg ca l-au săpat de ieri, dar mă aşteptam ca azi să aducă piatră, nu să-l lase aşa. O persoană în vârstă nici nu ar fi putut să intre în casă. E numai nămol şi nu poţi urca pentru că se surpă malul", ne-a reclamat gălăţeanul.

Reprezentanţii Primăriei ne-au declarat că situaţia le-a fost şi lor semnalată şi că va fi remediată de către constructor.

Reamintim că strada Plevnei face parte din proiectul "Modernizare străzi Valea Oraşului - etapa VI", derulat de Primăria Galaţi. Investiţia, începută în august 2018, ar fi trebuit să fie finalizată în august 2019, apoi în decembrie 2019, iar noul termen de finalizare comunicat este decembrie 2020. Rămâne de văzut dacă va fi respectat. Lucrările sunt executate de Dreams Riviera - Romsit Construct - Trans P.E.C., iar valoarea este de 4.062.207 lei cu TVA.

 
Citit 4853 ori Ultima modificare Luni, 02 Martie 2020 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.