De două ori mai mulți inconștienți pe străzile Galațiului. Sute de AMENZI
Foto: IPJ Galați

De două ori mai mulți inconștienți pe străzile Galațiului. Sute de AMENZI
Sute de amenzi
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

În loc să-și însușească rapid regula privind ieșitul din casă, gălățenii par să se îndrepte spre polul opus. În cea de-a doua zi de carantină severă, în care părăsirea domiciliului se face doar cu motiv bine întemeiat și cu documente, de două ori mai mulți inconștienți decât cei depistați cu o zi înainte au fost identificați pe drumurile din Galați.

Filtrele de polițiști, jandarmi și militari au întâlnit 413 gălățeni care nu și-au putut justifica, conform Ordonanței Militare nr. 3, prezența pe stradă. Fie că nu aveau documente, respectiv declarație sau adeverință, fie că ieșiseră din case în afara intervalului orar permis, cei prinși în ofsaid au fost aspru sancționați, valoarea amenzilor aplicate fără drept de apel ridicându-se la valoarea de 363.845 de lei.

Numărul total de amenzi aplicate de forțele de ordine în decursul celor 24 de ore a fost de 426 și asta deoarece activitățile de control în trafic a legitimității deplasărilor au fost dublate de verificarea la domiciliu a nu mai puțin de 1.255 de gălățeni aflați în izolare la domiciliu, pentru a se stabili dacă aceștia respectă interdicția de a nu ieși din case.

Concomitent, au fost controlate 43 de societăți comerciale cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență.

CITEȘTE ȘI: Sute de amenzi pentru deplasări nejustificate în prima zi de carantină

 

Citit 7239 ori Ultima modificare Luni, 30 Martie 2020 01:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.