Un nou premiu pentru designerul Cristian Lipan şi ”Viaţa liberă”

Un nou premiu pentru designerul Cristian Lipan şi ”Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Ziua Naţională ne-a adus, prin intermediul talentatului designer şi grafician Cristian Lipan, un nou premiu internaţional pentru concept vizual.

"Viaţa liberă" a obţinut un premiu de excelenţă la cea de-a 11-a ediţie a unei prestigioase competiţii - Internaţional Creative Media Award (ICMA), pentru grafica şi prezentarea, în concordanţă cu identitatea vizuală a brandului nostru, a articolelor din campaniile mediatice organizate, precum şi a celor de pe partea de business, care vin să completeze armonios oferta mediatică a companiei.

Scopul declarat al competiţiei International Creative Media Award este schimbul de idei la nivel mondial, iar cele 2.988 de candidaturi din 28 de ţări care s-au înregistrat doar în primii nouă ani ai concursului demonstrează clar că acest scop a fost atins.

ICMA oferă o privire de ansamblu asupra a mai multe ramuri ale designului grafic contemporan: designul de presă corporate, designul de carte şi cel de revistă. Competiţia este accesibilă tuturor persoanelor şi companiilor, indiferent de naţionalitate, locul naşterii sau cel de reşedinţă.

Citit 2744 ori Ultima modificare Vineri, 04 Decembrie 2020 00:04

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.