Ce operă de artă se potriveşte în Piaţeta Florilor de Tei

Ce operă de artă se potriveşte în Piaţeta Florilor de Tei
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Operele de artă „Înaripat” - realizată de George Sorin Purcaru, „Rugă” – de Ovidiu Nicolae Popa și „Transfigurare” – de Laurențiu Mogoșanu aşteaptă voturile gălăţenilor în cadrul unei noi consultări publice lansate de Primăria municipiului Galaţi pe pagina sa de Facebook. Lucrarea care va avea cele mai multe like-uri va fi amplasată în centrul Pieței Florilor de Tei, amenajată lângă Policlinica cu Plată de pe strada Domnească.

Sondajul va rămâne deschis până pe 15 martie, la ora 12,00, timp suficient pentru gălăţeni pentru a vota. Lucrările au fost realizate în cadrul Taberei de sculptură în metal, ediția a VII-a, Galați, 8 iulie – 30 octombrie 2016, iar autorii lor sunt artiști recunoscuți, apreciați și premiați, cu numeroase expoziții, atât în țară, cât și peste hotare.

Cele trei opere de artă au fost selectate dintr-un număr de opt, donate de către Fundația Culturală „Nicolae Mantu”. Astfel, se are în vedere ca și celelalte opere de artă să fie amplasate pe viitor în alte locuri din oraș.

De altfel, lucrarea de artă „Simbol” a fost amplasată deja în sensul giratoriu de la intrarea în oraș dinspre Tecuci, tot în urma unei consultări publice a gălăţenilor.

Citit 3131 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.